Akik már korábban átestek a COVID-on, és azt követően kapták meg az oltást, milyen mellékhatásokat tapasztaltatok?
Azt hallottam, hogy ez esetben súlyosabb tüneteket szokott produkálni. Van esetleg olyan, akit jobban megviselt a vírus olyan szempontból, hogy gyógyulást követően is hónapokig még nagyon fáradékony volt, és így esett át az oltáson? Milyen súlyos mellékhatásokat produkált? Volt, akinek emiatt beteg szabadságra kellett mennie, esetleg több napon keresztül is rosszul volt?
Szerintetek ilyen esetben érdemes még várni az oltással, míg az illetőnek elmúlik a fáradékonysága vagy legalábbis mérséklődik, vagy ti ez esetben is beadatnátok az oltást ha volna rá lehetőségetek?
Főleg az 50-es korosztály tapasztalatai érdekelnének, főleg AstraZeneca oltás esetében, de persze egyéb oltás és korosztály véleményét is szívesen fogadom.
Angol anyosom 90,se a Covid, se az Astra Zeneca nem vagta foldhoz.
De itt, Angliaban rengeteg ismerosom be lett oltva. Nincs koze a fertozeshez. Az teny, hogy kb a fele aznap kimerult volt, es tobben egy-ket napig szarul voltak. Fejfajas, izomfajdalom, faradtsag, valakinek hanyinger.
Egy nagyobb idosotthont ismerek, ahol masnap mar mindenki jol volt, aznap fekudtek.
En nem voltam covidos, legalabbis nem tudok rola
5~en kaptam a masodik modernat, de nagyon rosszul vagyok
Masnap majd 39fokos lazam volt, fajt mindenem, hanyingerem volt, ez 3.napra elmúlt, 4.naptól gyomrom gorcsolt, de nagyon
Ma mar kicsit jobb, gyomrom meg fajdogal, de olyan szinten levert vagyok, faradekony, aluszekony, ma reggelre is 11 órát aludtam
Nagyon rossz a kozerzetem, mar azon gondolkodom, kerek laborba egy beutalot, mert valami nagyon nem stimmel
Valami otlet esetleg valakinek, h mit kéne tennem?
Szerintem tegyél fel egy kérdést erre vonatkozóan, mert ez a kérdés nem erre vonatkozott. :)
Vagy ha van egy kis sütni valód, hívd fel a házi orvosod mint más, gondolkodó emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!