Mikor hív mar a covid teszteles ? A haziorvos tegnap megkerte a tesztet azt mondta hamarosan hivnak de meg ma sem hivtak. titeket mennyi ido utan hivtak ?
Figyelt kérdés
2021. márc. 23. 17:19
11/15 anonim válasza:
Mindkettőnket komolyan leterített sajnos, de legalább a gyerekek egyszerűen túl lettek rajta. Próbáltuk utána óvatosan terhelni magunkat, mert olvastam, hogy lehet a terhelés hatására durva visszaesés, de erre így sem számítottam. Az első munkanap után egy hétig megint csak feküdni meg ténferegni tudtam. Az oxigén szaturációm sokszor volt 90 alatt, 81 volt a legrosszabb, amit mértem, pedig mire megjött a kütyü, a szar részén már túl voltunk. 85 alatt oxigénre tesznek a kórházban. Mentős havernak a 84-et mertem bevallani (az egy totál átlagos érték volt hetekig), teljesen rosszul volt tőle. Most három hónap után se vagyok olyan állapotban, mint voltam, a szaglásom nem olyan mint volt, ízeket kevésbé érzem. A férjemnek magas vérnyomása lett, soha nem volt vele baja. Csináltattunk labort, két hónap után is tele volt egy és két csillagos értékekkel.
12/15 A kérdező kommentje:
ma se hivtak eddig
2021. márc. 24. 11:22
13/15 anonim válasza:
Ha estig sem keresnek, háziorvosod felé jelezd, hogy még nem hívtak. Barátnőm négy nap után szólt a háziorvosnak, ő jelezte a mentők felé, hogy elmaradt a tesztelés, még aznap hívták is. :/
14/15 A kérdező kommentje:
koszi szammal hivnak vagy szam nelkul ?
2021. márc. 24. 13:06
15/15 anonim válasza:
Nekem nem jelezte ki a számot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!