Ön beoltatná magát keleti vakcinával is?
Figyelt kérdés
Kinai,Orosz vakcina2021. márc. 22. 23:11
11/24 anonim válasza:
Ha ezzel véget vethetünk a hisztériának akkor igen
12/24 anonim válasza:
Orosz vakcina után most végül lehet inni? :D Ha igen, akkor azzal akár. 20F
13/24 A kérdező kommentje:
Nem tudni hogy lehet e inni de kérem szavazzon
2021. márc. 25. 19:39
15/24 anonim válasza:
#12-es vagyok. Kínaival nem, Szaud-Arábiában azt kapott a lakosság nagy része és már terveznek egy 3. dózist is, mivel nem hozza a várt hatékonyságot. Ha már beoltatom magam, elvárom, hogy védetté is tegyen. Egyszer átestem a víruson, jó sz@r volt, nem szeretném még egyszer átélni, főleg úgy nem, hogy azt gondolom, hogy biztonságban vagyok, mert be vagyok oltva.
16/24 A kérdező kommentje:
Aki kommentel kérem szavazzon is
2021. márc. 26. 10:33
17/24 anonim válasza:
"Orosz vakcina után most végül lehet inni? :D Ha igen, akkor azzal akár. 20F"
Lehet. Az hogy nem lehet abból fakadt, hogy az oroszok tisztifőorvosa éppen olyan idióta, mint a magyar. Lehet inni, de ha alkoholista vagy akkor kevésbé lesz hatékony.
18/24 anonim válasza:
Az orosszal simán, talán a 2. legjobb vakcina a piacon. Kínaival megvárnám a vizsgálati eredményeket, de ha veszélyeztetett lennék, az is jó lenne csak minél előbb.
19/24 A kérdező kommentje:
#18 szted melyik a legjobb?
2021. márc. 28. 18:56
20/24 anonim válasza:
18: talán a Pfizer, az a gyakorlatban is már bizonyítot
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!