Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogy zajlik most a koronavírus...

Hogy zajlik most a koronavírus oltás? Elég csak be menni a háziorvoshoz? És azzal olt amivel én akarom?

Figyelt kérdés
2021. márc. 15. 20:20
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Utolso valaszom, tobbet nem er ez nekem.

Az hogy szavazati jogod van, nem fasizmus, hanem a demokracia kudarca, hogy olyan ostoba emberek, mint te is, donthetnek a sorsunkrol. Tipic az a fajta vagy aki 2 kilo krumplival, sorosozassal, vagy ennek ellenkezojevel a "kinaivakcinaorbanvusszujanemkerjuk"

Nem neztem meg a belinkelt videoidat, de orulok, hogy ugyanazt mondtak amit en.

Hitel forrast akarsz? Ketszer is irtam. Facebook-KOVIDők.

Szakemberek beszelgetnek. SZAKEMBEREK.

Facebook keresot tudos hasznalni? Ha igen, akkor nyert ugyed van.

Oltas ellenes orvosok? Igen, es?

Az orvosoknak mindig, mindenben egyet kell erteni?

Mindig lesz olyan, aki mashogy gondolja.

Fejfajasomra egyik orvos adott egy baromi eros gyogyszert, a masik meg azt mondta, hogy egyutt kell vele ellnem, majd elmulik.

Es ez egy fejfajas, nem egy vilagjarvany.

A vakcina nem robban le. Pontositok. Ugyanannyi eselye van annak, hogy a kinai nem hat, mint hogy mrns vakcina sem.

Nem ertem a problemad. Van egy jarvany, ami veszelyes bizonyos emberekre. Van ra vakcina. Eldontod kered, nem kered. Ha bizonytalan vagy akkor a fent emlitett pl facebook csoportos beszelgetesekbol lebeszeled magad a vakcinarol vagy meggyozod.

Regisztralsz, kapsz vakcinat.

Ki vagy te, hogy eldontsd melyik a jo es melyik a rossz?

Tajekozodj hiteles forrasokbol, tanulj meg irni, koszond meg ha valaki segit neked itt, es ne gondold azt hogy okosabb vagy barkinel.

Minden jot.

2021. márc. 17. 17:27
 22/29 A kérdező kommentje:

Azt meg nem értem ha nem akarsz meg felelni a kérdezőnek mi motivál ara hogy le írjál egyáltalán egy betűt is? Az hogy ki éljed a kioktatási kényszereidet?

Azt hiszem azzal hogy másokat le hülyézel és még azt is képzeled magadról hogy ismered az embert akivel beszélsz téged minősít te vagy az aki azt gondolja magáról hogy mindenki másnál okosabb csak azon a szinten ahol a te képmutatásod tanyázik már nem tudod észre venni ahogyan másokkal viselkedsz. Azt viszont nem tudod meg indokolni mi alapján fejtesz meg így egy embert. Azonban biztosan abból következik ami te magad vagy.

2021. márc. 17. 18:26
 23/29 A kérdező kommentje:

"Az hogy szavazati jogod van, nem fasizmus, hanem a demokracia kudarca, hogy olyan ostoba emberek, mint te is, donthetnek a sorsunkrol. Tipic az a fajta vagy aki 2 kilo krumplival, sorosozassal, vagy ennek ellenkezojevel a "kinaivakcinaorbanvusszujanemkerjuk""

Ugyan miféle beteg komment ez? Szerintem magadból indulsz ki csak nem tetszik amit a tükörbe látsz!:) Tudod a kvazár az a jelenség ami meg világítja a fekete lyukat de téged az ősrobbanás nem világítana meg! Talán egy idő alagút ahol még a neuronjaid nem fertőzte meg a tekintély elvűség amitől le zsugorodtak egy moszat állatka szintjére. És elmeháborodott módon kezdtél el mindenkit le hülyézni aki kérdést tett fel egy állításodra! És mert lennie kellet volna valakinek ahhoz hogy alapvető kétely ébredhessen fel benne a tekintély elvű országokkal kapcsolatban. De nem vót csak egy fekete lyuk aki be rántott egy idő alagútba és rád zúdított „2k krumplit sorosozassal meg "kinaivakcinaorbanvusszujanemkerjuk""” bármit is jelentsen ez a mondat majd fasiszta letté és a demokrácia kudarcba fulladt.... Mer hát a sötét emberek fejébe nem lehet fényt vinni mer fekete lyuk és hát miné vakcinább anná inkább.

Biztos azon a gondolat meneten indulsz el hogy hát ők is embereknek adják be. Viszont nem vagy tisztába vele mennyit ér ott egy emberi élet. És még ez is egy igen erősen meg tévesztő szó mer be érik azzal hogy még azért éjél de hogy milyen állapotba az mind1.- Gondolom Atis sem véletlenül hívta fel ere a figyelmet 16 és 18perc között és tette hozzá hogy óvatosan.

https://www.youtube.com/watch?v=tjV6FaW8VYI

2021. márc. 18. 04:39
 24/29 anonim válasza:
100%

Én is regisztráltam de sok idős ember, még csak most gondolta meg magát a regisztrációval kapcsolatban.

Ezért a hatvan alattiak egyre hátrább kerülnek emiatt. Ki kell várni azt az időt, amikor majd leküldik a névsort a háziorvosnak és ők fognak szólni, hogy mehetsz/mehetek az oltást beadatni.

2021. márc. 18. 07:30
 25/29 anonim ***** válasza:

[link]

Remelem ez igy ertheto.

2021. márc. 19. 18:36
 26/29 A kérdező kommentje:

Jaaj de akkor bizonyára Attis sem érti amiről beszél ugye? Azt nem fogod fel hogy nem a vakcinák működésbeli különbségére értette hogy óvatosan hanem ara hogy különbség van az ellenőrzöttségük és a meg bízhatóságuk között. És már bocs de ne keljen már valakinek lennem ahhoz hogy kétely ébredjen bennem a tekintély elvű országok által le gyártott és igen kétes ellenőrzésen keresztül ment vakcinákban. Vagy az őket töviről hegyire ki szolgáló egészség ügyet tönkre baszó miniszterünk ember szeretetébe.

Eleve kinek képzeli magát hogy egy egész nemzetet bele keverjen a nagy szüleinkkel való viszonyába?

Tőlem a komplett politikai bagázs mehet a kukába a céges oligarhákal uralkodókkal és az ügyvédeikkel együtt! Azon sem csodálkoznék ha a járványhoz is több közük lenne mint magának a természetnek! És oké én értem hogy nagy a nyomor vuhanban és el tudok menni az mellett hogy Afrikában is nagy a nyomor ahogy eddig is az volt és el tudom fogadni hogy most egyszerűen ekkora pechkünk lett de attól még úgy vélem alig várják hogy egyszer meg tehessék. Ebben az állapotban meg az egészség ügynek sincs túl nagy hitele! És nyilván nem a tudása lesz kevesebb meg nem a gyógyítani akarása hanem a potenciálja hogy mást mondjon mint amit le kell nyomniuk a torkunkon!

Az egész elitista berendezkedés erről szól ahogy a történelmünk is csak ezt mutatja mindig mindent meg tehettek az emberekkel most mért akarnának másképp működni?

2021. márc. 19. 21:13
 27/29 anonim ***** válasza:

Jol mondta az elozo valaszado.

Te teljesen hulye vagy...

2021. márc. 19. 21:49
 28/29 A kérdező kommentje:

Gondolom az utolsó mondatra érted ezt. De mért volna olyan nehéz el képzelni hogy amennyiben ez hozna nekik nem tennék meg így ebben a formában?

Persze mondjuk nem hoz nem ők voltak de nem is ez a lényeg. Abból ahogy eddig a történelemben működtek a hatalmasok simán meg felelne nekik. Lényegében csak ez az apró logikai különbség válassza el őket. Az hogy nem tudják úgy ki vitelezni hogy jól meg érje és jól jöjjenek ki belőle. Kb ilyen a pénz és hatalmi elitek viszonya a civilekhez.

Vagy akár ha hozna nekik keresztül látnánk rajta? Biztosan nem. Én nem tom hogy vagy vele de nem tudok bizalommal fordulni feléjük!

És főleg azok felé akik még a gyártási folyamatokat sem hozzák nyilvánosságra és még titkolóznak is hozzá!

2021. márc. 20. 00:17
 29/29 A kérdező kommentje:
Hát ja vagy mert simán el tudom képzelni hogy van köze hozzá a politikának. És Orbán Viktorról azt gondolom hogy az országon veri le a nagy szüleinkkel való konfliktusát amihez nekünk semmi közünk! De kb ugyan így köpök az összes politikusra! Meg az egész pénz elitre! Remélem ki kotorják a belüket a magán életünkből! A tetves algoritmusaikkal együtt!
2021. márc. 20. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!