Akinek másik városban van a háziorvosa, az hogyan tud majd vakcinához jutni?
Figyelt kérdés
Mert ugye mindenhol azt hallani, hogy előző nap felhív, hogy másnap mehetsz, na én ezt teljesen biztos, hogy egyik napról másikra nem tudom megoldani. Van itt valaki ilyen helyzetben, akinek van tapasztalata?2021. márc. 10. 03:03
1/27 Salx Narval válasza:
Én kaptam egy értesítőt beleegyező nyilatkozattal és tájékoztatóval. Kb két nap elteltével telefonon hívott az orvosom de nem másnap hanem 4 nap múlva lehetett menni. Nyilván ez nem előírás, vagyis orvosa válogatja, hogy mennyi felkészülési időt hagy. Feltételezem az időpont későbbre tehető ha neked nem felel meg de szeretnéd beoltatni magad. Most már állítólag nem is az orvos hív hanem egy kinevezett munkacsoport de ez velük is megbeszélhető szerintem. Apámat is négy nappal az oltás előtt hívták.
2/27 A kérdező kommentje:
Az jó lesz, 4 nap teljesen okés. Köszi szépen!
2021. márc. 10. 04:47
3/27 anonim válasza:
A 60 éven aluliakat jelenleg nem a háziorvosnál, hanem központi oltópontokon oltják. Rokonomat 2 nappal korábban értesítették.
6/27 anonim válasza:
En csak azert kerdezem, mert mikor jelentkeztem az oltasra, meg otthon dolgoztam, azota kint. Itt pedig minden lassabban megy. Ha legalabb egy honapot tudnank, mikor lehet menni, de semmi.
7/27 anonim válasza:
Ha nincs autód: tömegközlekedés vagy taxi.
8/27 anonim válasza:
Végre nem oltásellenesektől zent az internet, köszönöm!
10/27 anonim válasza:
Amennyiben megváltozik a lakhelyed, köteles vagy 3 napon belül bejelenteni, tartózkodási helyet változtatni, és ha jól tudom, ebben az esetben a mehetsz ott háziorvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!