Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Akinek másik városban van a...

Akinek másik városban van a háziorvosa, az hogyan tud majd vakcinához jutni?

Figyelt kérdés
Mert ugye mindenhol azt hallani, hogy előző nap felhív, hogy másnap mehetsz, na én ezt teljesen biztos, hogy egyik napról másikra nem tudom megoldani. Van itt valaki ilyen helyzetben, akinek van tapasztalata?

2021. márc. 10. 03:03
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
szijastok elehet kapni a koronág internegen keresztül igenm oszva törökország és környlke
2021. márc. 12. 03:16
 22/27 anonim ***** válasza:

"Nekem jó a tömegközlekedés a városaim között, munka miatt nem tudnám megoldani, hogy másnap azonnal megyek."

Ilyen sincs. Bejelented, hogy holnap mész oltásra. Lefogadja vagy sem. Ha nem, ő jár rosszabbul, mert a hatóságokhoz és/vagy a médiához fordulsz. Egyébként meg munkaerőhiány van, hamar találsz másik (jobb) állást.

2021. márc. 12. 06:37
 23/27 anonim ***** válasza:
#22 :D
2021. márc. 12. 06:41
 24/27 A kérdező kommentje:
hát azért ez durva lenne :D
2021. márc. 13. 01:28
 25/27 anonim ***** válasza:
Legyen már egy kis öntudatod.
2021. márc. 13. 07:06
 26/27 A kérdező kommentje:
öntudatom van, de nem alkalmazott vagyok, viszont ügyfeleim vannak, ill. elég kiszámíthatatlan időpontban beeső feladatok, komplikált lenne elmagyarázni, meg a kérdéshez se releváns.
2021. márc. 13. 11:06
 27/27 anonim ***** válasza:
Akkor az ügyfelek várnak. Nyilván rangsorolni kell a dolgokat fontosság szerint.
2021. márc. 13. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!