Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogy zajlik most a koronavírus...

Hogy zajlik most a koronavírus oltás? Elég csak be menni a háziorvoshoz? És azzal olt amivel én akarom?

Figyelt kérdés
2021. márc. 15. 20:20
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
"OMG....!" Rajta gyerünk erőltesd meg magad fog ez menni..
2021. márc. 16. 14:02
 12/29 anonim ***** válasza:
87%

Istenem.

Hogy lehet valaki ennyire feketelyuk?

Teteted, hogy ennyire ostoba vagy, vagy ez jon magatol?

2021. márc. 16. 14:13
 13/29 A kérdező kommentje:
De amíg nem fejted ki nem tudom hova tenni addig téged érzékellek fekete lyuknak. Mondjál valami meg világosító erejűt rajta! De akkor ne engem támadj hanem a forrást amiket be linkeltem. Tehát akkor meg kérdem tőled feltételezvén hogy nem fekete lyuk vagy és ki tudod értelmesen fejezni magad főleg ha már ilyen nagy aroganciával állsz a másik emberhez. Mi baj van azzal amiket be linkeltem? Vagy amit kérdeztem? Én így hallottam hogy nem lesznek ingyen a modernebb vakcinák hanem 20000ftba fog kerülni oltásonként. Remélem tényleg csak valami sötét rém hír.
2021. márc. 16. 14:24
 14/29 A kérdező kommentje:
Nyilván egyébként meg nem vagyok vakcina szakértő szal azokhoz meg totál fekete lyuk vagyok de gondolom ha epidemiológus lennél te sem így fejezted volna ki magad. Azt meg nem értem ugyan miért kéne tekintély elvű országokban bízni?
2021. márc. 16. 14:34
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Jo, akkor roviden.

Nincs olyan, hogy minosegi es nem minosegu vakcina.

Vannak a regi, bevalt techbologiak, pl a kinai es az orosz is.

Tobb evtizedes tudomany, ismerjuk mar.

Es van az uj, mrns technologia.

Ez egy ujabb technologia, lehet hogy jobban ved, de nem tudjuk, mert ez meg uj.

Melyik a jobb?

Nem tudjuk.

A regi is ved, az uj is ved.

A lada is elvisz bekescsabarop budapestre, es a ford is.

Az egyik kicsit docog, lassabb, nincs benne ulesfutes, klima, recseg a valto, de ott vagy.

Rengeteg hiteles (nem politikus) mondja el errol a velemenyet, pl facen a KOVIDők.

Orvosok, szakertok. Rajuk hallgas ne a gyk virologusaira es virustagadoira....

Es biztos hogy nem lesz olyan, hogy a kinai ingyne lesz a haziorvosnal, a pfizernel meg 200000 rol kiallit a doki egy szamlat.

2021. márc. 16. 15:10
 16/29 A kérdező kommentje:

Szóval így áll a helyzet le hülyéznek mindenkit aki érdeklődik és a másik mennyen a fenébe aztán egy seggbe rúgás után már tudnak értelmesen fogalmazni?

És mi van az oltás ellenes orvosokkal? Mért ellenzik?

Am meg ilyen jól értelmezhető különbség van köztük?

Mer akkor nem értem mért olyan biztos hogy a Lada út közben nem fullad le?

Ha már ilyen súlyú dologról van szó ami gajra csapta a világot legalább szeretném alaposabban tudni milyen ismeretek alapján hozok döntést. És az a minimum hogy alaposan el magyaráznak mindent és tájékoztatják rendesen az embereket!

2021. márc. 16. 23:47
 17/29 anonim ***** válasza:
72%
Akkor viszont lehet nem a Balázsék című rádióműsor a legmegfelelőbb platform, ha tudományos információkkal szeretnéd magad felvértezni oltakozás előtt.
2021. márc. 17. 10:30
 18/29 anonim ***** válasza:
70%

Nem is ertem ezeket az embereket.

Mondom, hogy hiteles forrasokbol tajekozodj.

Olyan egyszeru lenne...

Szomoru vagyok, hogy szavazati jogod van.

De remelem legalabb gyereket nem nevelsz...

2021. márc. 17. 11:50
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Ja es kikerem magamnak azt, hogy kikelsz magadbol, en meg elmagyarazom es azt mondod ra hogy seggberugtal...
2021. márc. 17. 11:51
 20/29 A kérdező kommentje:

"Szomoru vagyok, hogy szavazati jogod van." Én nem vágnék fel egy fasiszta véleménnyel. Egyébként személyeskedni könnyebb mint be nyomni egy olyan hiteles forrást?

"Ja es kikerem magamnak azt, hogy kikelsz magadbol" Hol keltem én ki magamból? Azzal hogy le írsz valamit ami benne van a videóban amiket küldtem még nem magyaráztál semmit. Leginkább semmivel nem tudsz többet mint bárki más és csak játszod itt nagy okost.

A kérdéseim meg nagyon is relevánsan következnek abból amiket le írtál pusztán csak nem tudsz rá választ adni. Talán mert egyeseknek számít a válaszadó hitelessége amit egy módon tudhat meg ha méri. Aminek kb úgy tudsz meg felelni ha ki ejted a válaszodból fel merülő kérdéseket. Amik a következőek voltak:

És mi van az oltás ellenes orvosokkal? Mért ellenzik?

Am meg ilyen jól értelmezhető különbség van köztük?

Mer akkor nem értem mért olyan biztos hogy a Lada út közben nem fullad le?

Amúgy meg ja ha kikeltem volna magamból nagyon is érthető volna de te elég képmutató volnál ha kikérnéd magadnak azok után hogy hülyének nézed a másikat. Ráadásul már másodjára!

2021. márc. 17. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!