Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Csak én vagyok az egyetlen...

Csak én vagyok az egyetlen aki megbízik a Kínai vakcinában?

Figyelt kérdés
Nyugtassatok meg hogy nem vagyok egyedül.. :D Én a jó öreg rég bevált technikában bízok

2021. febr. 25. 19:13
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
0%
20-as, jééé leesett? hát sok idő kellett hozzá, pedig kormányoldalon is leírják
2021. febr. 26. 18:14
 22/39 A kérdező kommentje:
14-es ez igaz bár én mégis ódzkodok az új mRNS technológiától, mégis csak új.. és nem is képes akkora védettséget adni például a mutánsok ellen sem.
2021. febr. 26. 19:08
 23/39 anonim ***** válasza:
49%
A 3as valaszolonak uzennem hogy egyelore (allitolag) az oroszok be se adtak a europai gyogyszerugynoksegre a sputnik-ot bevizsgalasra. Ezt mondja az europai gyogyszerugynokseg, az oroszok meg allitjak h beadtak..Es hajlok arra hogy az europai gyogyszerugynoksegnek higgyek. Ha ok hazudnak az europaban eleg botranyos lenne. Ha az oroszok hazudnak abban meg semmi uj nincs..(am enis az utazas miatt kivarom inkabb a sorom a nyugatira. Ha a sputnikot engedelyezik, az is ok. A kinait koszonom nem. Europai engedelyzese meg fel se merult se kinai, se eu-s reszrol. Erdekes tovabba h a kinaiak is berendeltek biztos ami biztos 100millio pfizert..)
2021. febr. 27. 07:51
 24/39 anonim ***** válasza:
Az meg h az EU a vegen minden europaban hasznalt vakcinat engedelyezes nelkul elfogad utazashoz, azt kizart dolognak tartom. Talan par ev mulva majd engednek a szabalyozason de amig tombol mindenhol ez az egesz szar, addig nem fognak arra hivatkozva engedelyeni valamit, mert Magyarorszagon is hasznaltak. (Foleg h nalunk is eleg sietosen, kormanyzati nyomas alatt lett engedelyezve.)
2021. febr. 27. 07:56
 25/39 A kérdező kommentje:
23-as szerintem fogjak engedélyezni az EU-ban, pl Németországban Merkel és a nemet egészségügyi miniszter is hajlik a keleti vakcinák felé, de már a franciák sem zárkóznak el tőle..
2021. febr. 27. 10:52
 26/39 anonim ***** válasza:

25-ös.

Még a parlamentben vagy valamilyen interjúban a Gyurcsány is azt mondta, hogy valószínűleg előbb, útóbb az Európai Gyógyszerügynökség is regisztrálja a vakcinát.

2021. febr. 27. 21:10
 27/39 A kérdező kommentje:
Csak éppen ő ellenzi még így is :D
2021. febr. 27. 21:27
 28/39 anonim ***** válasza:
Jajj, látom az oltás-ellenes propagálók itt is megjelentek, ki gondolta volna? :D Szerintem nem lehet rossz a kínai vakcina, de én maradok a nyugatinál.
2021. febr. 27. 21:37
 29/39 anonim ***** válasza:
53%

"Az megvan ugye, hogy az ilyen 4-es és 5-ös típusú egyének hordták szét tavaly is. Meg úgy egyáltalán minden járványt az utazók terjesztenek. Utazgatni minden áron..."

Sajnos rengeteg a logikai bukfenc ebben az álláspontban. Az "utazgatni minden áron"-t, ha korrekt vagy, akkor azokra használod, akik a szabályokat alternatív módon értelmezve mennek most egzotikus helyekre, úgy megúszva a tesztet, meg a karantént, úgy, hogy üzleti útnak hazudják azt.

1. Ha te komoly veszélynek tartod a koronavírus-járványt, amit adott az utazók széthordanak (nevezhetsz minket akár potenciális tömeggyilkosnak is, mert az izgalmasabban cseng), akkor van egy jó hírem: van vakcina, hiszen erről szól a kérdés. Többféle is, amerikai, brit, svéd, orosz, kínai stb. Ami ugye a járvány megfékezésért felel jelenleg. Korlátoznád az oltottak szabad mozgását? Ezzel elismernéd, hogy nem ér semmit a vakcina.

2. Tavaly nyáron lehetett utazni? Volt bármilyen akadálya, hogy elmenjen valaki egy hétre pl. Horvátországba? Nem. A kormány csupán javasolta, hogy főként belföldi célpontokban gondolkodjunk. Ennek az oka inkábbb a vendéglátó- ill. szálláshelyek bevételmaximalizálása volt, mintsem adott esetben a potenciális fertőzgetés. Érdemes visszanézni a különböző országok nyári besorolását.

3. Ha meg nem hinnél esetleg az oltásban, és ezáltal a járványban sem, akkor viszont nem értem az aggodalmat, hogy miért baj, ha mi esetleg össze-vissza hurcolásznánk a vírust.

2021. febr. 28. 00:00
 30/39 anonim ***** válasza:
Az oroszra latok eselyt h engedelyezik, azt meg be is vallalnam akkor. Vmi nagy angol szaklap is jokat irt rola (thelancet vagy mi volt..) A kinai az sztem 90% h kapufa annak aki utazni akar. Meg a 3. fazis teszteredmenyeit se hoztak nyilvanossagra a kinaiak, pedig ezt meg az oroszok is megtettek. Meg nalunk is egy gyorsitott engedelyezesen esett at..
2021. febr. 28. 02:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!