Csak én vagyok az egyetlen aki megbízik a Kínai vakcinában?
Figyelt kérdés
Nyugtassatok meg hogy nem vagyok egyedül.. :D Én a jó öreg rég bevált technikában bízok2021. febr. 25. 19:13
11/39 anonim válasza:
Én is megbízom benne, ismerőseim többsége is.
12/39 anonim válasza:
A maszk betegíti meg az embereket (Legionella). Amit politikailag a háttérhatalmak kényszerítenek a világra.
13/39 A kérdező kommentje:
12-es ilyen hülyeségeket ne terjessz már kérlek
2021. febr. 26. 10:58
14/39 anonim válasza:
Szerintem haladni kell a korral, az egészségügy nem az a szakág, ahol leragadhatunk a "régi jól bevált" dolgoknál. Folyamatosan fejlődik, ahogy a gyógyszerek, úgy az oltások is egyre magasabb színvonalúak, kevesebb mellékhatással, sokkal nagyobb hatékonysággal rendelkeznek. Én a nyugati vakcinákkal oltatnám magam szívesen, azokban bízom meg 100%-osan. A tudomány értünk fejlődik.
15/39 anonim válasza:
Én is beadatnám. Van egy kis fogalmam az oltásokról, vírusfertőzésekről.
24 vagyok.
16/39 anonim válasza:
Az alumíniumról és annak hosszútávú hatásairól is van fogalmad?
18/39 anonim válasza:
Számos hivatalos forrás található a neten.
Én eldöntöttem, hogy nyugati vakcinát kérek. NEM vagyok oltásellenes, hiszen én is szeretném minél hamarabb beoltatni magam.
De egy apróság: a mindennapokban a gagyi műszaki cikkekre is azt mondjuk, hogy "ez kínai"... értitek? Tönkremegy egy fülhallgató, ott van a hátulján, hogy made in China, legyintek egyet, hogy "ááá, ez kínai" és repül a kukába. Mennyiség van, de hol a minőség?
19/39 anonim válasza:
18
Azért gyártanak ott mindent, mert olcsó a munkaerő, nem másért. Egy vakcina vagy gyógyszer teljesen más, mint egy elektronika.
20/39 anonim válasza:
Alumínium van a kínai oltóanyagban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!