Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Csak én vagyok az egyetlen...

Csak én vagyok az egyetlen aki megbízik a Kínai vakcinában?

Figyelt kérdés
Nyugtassatok meg hogy nem vagyok egyedül.. :D Én a jó öreg rég bevált technikában bízok

2021. febr. 25. 19:13
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
53%
Nem, csak a bizalmatlanokról hallunk, mert ők nagyon szeretik kinyilvánítani a véleményüket, akár kéretlenül is.
2021. febr. 25. 19:14
 2/39 A kérdező kommentje:
Oh hát tőlem aztán ö bármivel be olttathatná magát :D Bár kitudja, lehet már az elsők között megkapta xd
2021. febr. 25. 19:22
 3/39 anonim ***** válasza:
78%

Én is megbízom benne, mármint egészségügyi szempontból. Persze fel lehet tenni a kérdést, hogy milyen más szempont van egy vakcina esetében. Leírom:

Én 20 éves egészséges fiatalként elsősorban az utazgatások miatt oltakozom (határátlépésnél kötelező karantén vagy több tízezer forintos tesztek elkerülése). Na most, több helyről lehet hallani, hogy EU-s szinten egységes szabályokat akarnak erre vonatkozóan. Oltási igazolványba pedig belekerül az oltás fajtája is. A SinoPharm esetében nem várható, hogy belátható időn belül engedélyezi az EMA, így előfordulhat, hogy nem lehet majd vele szabadon közlekedni néhány országba. (A Sputnik V-t heteken belül engedélyezni fogják, ez lesz az első "keleti vakcina", amire rábólint az Európai Gyógyszerügynökség).

2021. febr. 25. 19:49
 4/39 A kérdező kommentje:

4-es, akkor mi egy cipőben járunk, én is 20 vagyok és leginkább utazgatás miatt oltatnám magam, de amit írtál abba még sajnos bele sem gondoltam.. :(

Hát remélem az EMA nyár elejére minden olyan vakcinát számításba fog venni amiket az EURÓPAI országokban is alkalmaztak, nem csak az unióba..

2021. febr. 25. 20:13
 5/39 anonim ***** válasza:
100%

Rossz hírem van.

Már Lengyelországba sem mehet be aki nem EU-s oltást kapott.

Ezután majd jön a többi ország.

[link]

2021. febr. 25. 20:57
 6/39 anonim ***** válasza:
23%
Mindegyik vakcina veszélyes.
2021. febr. 25. 21:04
 7/39 anonim ***** válasza:
34%

7

Forras?

2021. febr. 25. 21:09
 8/39 A kérdező kommentje:
6-os szerintem ez még fog változni, tekintve hogy Németország és Franciaország sem zárkózik el a Kínai vagy az Orosz vakcinától.
2021. febr. 25. 21:53
 9/39 A kérdező kommentje:
7-es ezt ki fejtenéd? :D
2021. febr. 25. 21:53
 10/39 anonim ***** válasza:
19%
Az megvan ugye, hogy az ilyen 4-es és 5-ös típusú egyének hordták szét tavaly is. Meg úgy egyáltalán minden járványt az utazók terjesztenek. Utazgatni minden áron...
2021. febr. 25. 22:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!