Csak én vagyok az egyetlen aki megbízik a Kínai vakcinában?
Én is megbízom benne, mármint egészségügyi szempontból. Persze fel lehet tenni a kérdést, hogy milyen más szempont van egy vakcina esetében. Leírom:
Én 20 éves egészséges fiatalként elsősorban az utazgatások miatt oltakozom (határátlépésnél kötelező karantén vagy több tízezer forintos tesztek elkerülése). Na most, több helyről lehet hallani, hogy EU-s szinten egységes szabályokat akarnak erre vonatkozóan. Oltási igazolványba pedig belekerül az oltás fajtája is. A SinoPharm esetében nem várható, hogy belátható időn belül engedélyezi az EMA, így előfordulhat, hogy nem lehet majd vele szabadon közlekedni néhány országba. (A Sputnik V-t heteken belül engedélyezni fogják, ez lesz az első "keleti vakcina", amire rábólint az Európai Gyógyszerügynökség).
4-es, akkor mi egy cipőben járunk, én is 20 vagyok és leginkább utazgatás miatt oltatnám magam, de amit írtál abba még sajnos bele sem gondoltam.. :(
Hát remélem az EMA nyár elejére minden olyan vakcinát számításba fog venni amiket az EURÓPAI országokban is alkalmaztak, nem csak az unióba..
Rossz hírem van.
Már Lengyelországba sem mehet be aki nem EU-s oltást kapott.
Ezután majd jön a többi ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!