Van itt rajtam kívűl olyan őrűlt aki csak a Szov... izé Orosz vakcinában bízik meg?
1. Nem kell ultrahidegen tartani.
2. Van, működik és ennyi.
Nincs túlbonyolítva.
3. Az oroszok maguknak csinálják, míg a nyugati államok magukon kívűl mindenki másnak.
(Emiatt csak azt hagynám beadni, és lehet írni hogy ez tutitroll de NEM! Amúgy én is utálom aZorbánt és Putyint is de őt csak 99,9%-osan)
/Kérném hogy aki tudja jelentse ezt a kérdést hogy megfelelő kategóriába kerülhessen!/
Érdekelnek a válaszok.
Amúgy nyugi, hidd el, jelentik a kérdésed, így, vagy úgy. :D
Amúgy meg az interneten hozzáférhetőek, hogy milyen cég milyen típusú vakcinát fejleszt.
Amúgy ebben természetesen benne van a politika is, a nyugat-"Kelet", szembenállás stb. De azért figyelemre méltó, hogy egy bizonyos személy, vagy személynek a pénze főleg nyugati gyártóknál lelhető fel.
Tehát itt bejön a politika, a kapcsolati tőke után a tőke maga is.
Én jobban megbízok a szovjetbe, mint az "kísérleti" mRMA vakcinában.
Csak azért írom, hogy kísérleti mert ilyet még nem kaptunk.
Végül is gyerekkorunkban szovjet vakcinákat kaptunk azt azért mindenki egybe van még.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!