Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogyan és miért határoztad el...

Hogyan és miért határoztad el hogy leszoksz a cigiről?

Figyelt kérdés

19 evés vagyok és mar 4 éve cigizem , az biztos hogy nem jó , és érzem is a változásokat azóta , gyengébb vagyok ugyebár ha nem cigiznek biztosan egy kis futástól sportolástól nem faradnék el olyan hamar.

és drága is , de mégis úgy gondolom hogy miért ne cigizek hiszen ennyi nekem jár .

2010. aug. 15. 19:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A legnagyobb motiváció az életembe ami 18 év dohányzásról leszokást megkövetelte ,babát szerettünk volna ! Annál pedig nincs gusztustalanabb amikor egy terhes nő dohányzik !
2010. aug. 15. 20:01
 2/11 anonim ***** válasza:
Én simán letettem bár nem voltam kimondott dohányos csak a legrosszabb esetben is 2-3szál egy nap.Mamám úgy szokott le hogy megmondták neki meg fog halni ha nem teszi le.Következő naptól nem cigizett és azóta se.
2010. aug. 15. 20:07
 3/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Elmesélem az én történetem, lehet, hogy kicsit hosszú lesz:P De remélem lesz türelmed és kedved végig olvasni, sztem egész tanulságos:P

Szóval. Elég gáz, és így utólag nagyon szégyellem is, de 13 éves korom óta kezdtem cigizni, mikor kollégista lettem ( 6 osztályos gimibe mentem). Onnantól kezdve napi fél dobozzal szívtam, anyukámék mindig nagyon gondoskodóak voltak, heti 5000 ft-ot kaptam mindig, mert sokat panaszkodtam, hogy rossz a kaja, álmukban nem gondolták volna, hogy ennek a pénznek igen nagy részét cigire költöm :S Kaját sosem vettem:S 2 éve 25 évesen , 12 év dohányzás után határoztam el, hogy leszokom róla, mikor észrevettem, hogy hamarabb kapok el mindenféle betegséget, elszíneződtek a fogaim, a kezem sárga lett, a körmeim úgy szintén,iszoynatos sovány voltam, illetve nemsokára szeretnék majd babát is. Ekkor ( 25 évesen) napi 7-8 cigit "fogyasztottam el". Mondtam, ebből elég. Arra gondoltam, hogy fokozatosan , szépen lassan teszem le. Nem úgy, hogy egyik nap még szívom, aztán mit tudom én hétfőtől már nem. NEM! Ezt így lehetetlen. Vettem nikotin tapaszt, és mindennap feltettem. Első leszokási hetem úgy telt, hogy naponta csak 6 szálat szívtam el. Majd a következő héten mindennap csak 5öt és így tovább.Az utolsó héten pedig értelemszerűen semmit. Meglepően jól ment. 6 hét alatt sikerült. Bár a hatodik-hetedik hét már kegyetlen volt. De sikerült. A tapaszt még további pár hétig hordtam. Ez két éve volt. Azóta az életem gyökeresen megváltozott. Nem vagyok beteges, felerősödtem ( egész nőiesnek sikerült lennem, nem vagyok az a csontsovány, tök jó alakom lett sztem:) ) , a fogaimat megcsináltattam, ki is fehérítették, rendszeresen tüdőszűrésre járok, a kezeimet is ( elég sok pénzért) rendbe hozta a kozmetikusom:) Teljesen olyan lettem, mint aki soha nem is cigizett. Nagyon büszke vagyok magamra megmondom őszintén:) Soha nem gondoltam volna, hogy ilyenre képes vagyok:) Ezt most nem dicsekedésből írtam le, hanem, hogy megmutassam mindenkinek, hogy nem lehetetlen a leszokás. Megéri, higyjétek el! Sok sikert mindenkinek! :) 27N

2010. aug. 15. 20:12
 4/11 A kérdező kommentje:
Ahogyan Csiszár is mondaná , " köszönöm hogy megtiszteltél bizalmaddal "
2010. aug. 15. 20:21
 5/11 anonim válasza:
én nem dohányzom és nem is fogok és ti se tegyétek 1.1évbe elmegyra 1 millio forint 2.rákos leszel a szemedet a tüdödet az orodat tünkr rakja a nagymamám majd nem megvakult 1 nap megszivta azt mondta az orvos hogy ha nem rakja le aa megvakul a azzonal abba hagyta de ma r késöö1ik szemére madj nem vak alig lat a masik meg meg szinte fekete a tüdöje fekete NA MINDEDJ NE VEGYETEK NIKOTIN TAPASZT AZ EGY NAGY KALAP SZAR HA LEAKARSZ SZOKNI A DOHÁNYROL HASZNÁLD A TUBÁKOT CSAK FELSZIVOD AZ ORRODBA ES NIKKOTINT SZETTERJESZTI BENEE NEM DROG!!! AKKÁR MEIK BOLDBA LEHET KAPNI + 93 %NEM KÁROS ÉRTED HA ELAKARSZ SZIVNI 1 CIGIT ELÖVESZED TUBÁKOT FELSZIVSZ 1KEVESET 1ORA MULVA KIFUJOD ES KÉSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. aug. 16. 22:51
 6/11 anonim válasza:
HA MEGBIZOL BENEM nez utana a wikipedián 100% joobmint acigi
2010. aug. 16. 22:53
 7/11 anonim ***** válasza:
22:51es, Istenem....de értelmes vagy. Egyszerűen alig lehet elolvasni amit írsz. Mégis, hogy bízhatna meg benned vaslaki? xD Förtelem vagy, nagyon buta, ne haragudj!
2010. aug. 17. 07:38
 8/11 anonim válasza:
vazzeg te probáltad mar a tubákot az se tod mi az gondolom
2010. aug. 17. 09:03
 9/11 A kérdező kommentje:
én mar felszívtam olyat tok jó , de nem hinnem hogy az segít leszokni , inkább szerintem frissít és tisztító cucc kicsit nikotin és mentolos hatással , legalábbis én olyat szívtam.
2010. aug. 17. 16:15
 10/11 anonim válasza:
amikor elakarsz szivni 1 cigit gyorsan szivjál tubákot enyyi de ne keveset
2010. szept. 3. 23:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!