1/7 anonim válasza:
Persze, súlyos bajt is jelezhet.
2/7 anonim válasza:
Nem értek egyet, súlyos bajt nem jelez, de nagyon fájdalmas.A migrén az migrén, egy különálló betegség, aminek az oka általában ki sem derül. Ha neurológus nem kellőképpen segít menj fejfájásambulanciára.
3/7 anonim válasza:
Migrént az orvos diagnosztizálja, amíg nem mész a fejfájásoddal orvoshoz, addig nem mondhatod, hogy migréned van, mert bármitől fájhat a fejed. Akár valami súlyos problémától is.
4/7 anonim válasza:
No talán még most is várhatnám az orvos diagnózisát a migrénemmel kapcsolatban. Aki fejfájós sajnos előbb utóbb maga is rájön mi a migrén. Mert hogy a migrén nem egy egyszerű fejfájás.
5/7 anonim válasza:
Nyilván, de egy orvos akkor sem árthat...
6/7 anonim válasza:
Mire időpontot kapsz, már rég elmúlik.
7/7 anonim válasza:
Én voltam, elmentem a háziorvoshoz mivel minden nap kegyetlenül fájt a fejem, kaptam beutalót neurológiára, elmentem, ott mondta az orvos, hogy ez migrén, adott fejfájás naplót, kaptam vérvételre beutalót meg MRI-re, hogy aurás vagy aura nélküli migrénem van. Meglett az MRI, kaptam is rá gyógyszert,amitől kezdett elmúlni. Nem volt az, hogy heti 3-4x fáj, szibte sötét szobába mentem, hogy elmúljon.
Inkább menj el dokihoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!