Hova/ Kihez fordulhatok migrénnel?
Van bármilyen (pozitív) tapasztalatotok fejfájás/ migrén kivizsgálással kapcsolatban?
Az érdekelne, hogy hova érdemes mennem. (Egy kis faluban lakok de Debrecenben tanulok.)
Tudom, tudom menjek el a háziorvoshoz és ő majd beutal, ha hozzá szeretnék menni nekem kell megmondanom, hogy hova szeretnék menni tovább :D
Magánorvosokat is szívesen fogadok a környéken, de igazából akárhol ahol Téged is rendesen kivizsgáltak.
Nem biztos, hogy egy magánrendelésen elérhető CT/MR.
Nálunk pl. magánrendelésen is a kórházba kap beutalót a beteg, aztán egyéni döntés elmegy e maszekba vagy a kórházba megy.
Abból, hogy tanulsz arra következtetek (lehet, hogy tévesen), hogy még igen fiatal vagy.
Több generáción átível a migrén probléma a családunkban, nem tudok semmilyen pozitívumot mondani a kivizsgálásokkal és a gyógymóddal kapcsolatban.
Különböző nemű, különböző életmódú, különböző táplálkozású családtagok ugyanúgy szenvedtek tőle, senki nem tudott csinálni ezzel semmit sem. Szerencsére ettől eltekintve elég egészséges minden migrénes a családban. Nőknél 13-14 éves korban kezdődött, férfiaknál a húszas éveik elején.
Nőknél a változó kor után elmúlt azoknál, akikről tudok. Lehet, hogy másoknál nem, ezt nem tudom.
Az orvos segíteni akar, a neurológusok önbizalma sokszor óriási volt. Talán csak így lehet azt a munkát végezni, tele önbizalommal és optimizmussal. Nekünk egyik sem tudott érdemben segíteni. Remélem, hogy Neked tudnak. A magánorvosokkal légy óvatos, nincs garancia és a páciens jövedelemforrás is egyben. Előfordulhat, hogy sokat kifizetsz bármilyen eredmény nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!