Csak én nem akarom beoltatni magam? Csak én találom veszélyesnek ezt a jött ment fél éve kijött vakcinát? Ti beoltatjátok magatokat? Mi lesz ha nem oltatjuk be magunkat? Tényleg oltási könyv kell majd? Nem lehet ezt majd ki kerülni valahogyan?
#21 de vágod hogy ez milyen kevés ahhoz képest ahány millió embert beoltottak? És azt vágod hogy azokból a milliokbol akik elkaptak a vírust hányan haltak meg? Tbc oltastol is haltak maar meg és te is be vagy oltva azzal. Nagyon szerencsétlennek kell lenni ahhoz hogy valaki egy oltastol meghaljon. KB annyira mintha bevennel egy fájdalomcsillapítót és osszeesnel.
Azt mondják sokan hogy az embereknek joga van a döntéshez, mindenki el tudja dönteni magának. De könyörgöm akkora zavar van a fejekben hogy azt se tudják hogy nem legyengitett vírus van a vakcinakban. Ilyen emberek itelokepessege aztán nagyon megbízható.
Az a baj hogy az emberek telexrol, meg origorol, meg konteoblogrol meg a szomszedtol tájékozódnak. És azt hiszik az oltás politikai kérdés, csak mert a Fidesz nyomja a kampányt.
Én utálom mint a szart a drága kormanyunkat mert kicsesztek velem, de ebben igazuk van. Csak szarul csinálják. Azt hitték megvettek azzal az embereket hogy a baloldal oltás ellenes és pont viszalyara fordult a dolog. Mert ez már nem az ő ketharmaduk országa.
De az is gusztustalan hogy az ellenzék arra használja az oltásokat hogy szavazókat nyerjen mert "a kinaioroszmindenkeletiszar"
Gyerekek azota be lettem oltva.
A kinaival!
Fajt a fejem tole es at aludtam egy egesz napot a karom 2 napig erzekeny volt . Kicsit fajt a mellkasom es a szivem de mar semmi bajom sincsen!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!