Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Csak én nem akarom beoltatni...

Csak én nem akarom beoltatni magam? Csak én találom veszélyesnek ezt a jött ment fél éve kijött vakcinát? Ti beoltatjátok magatokat? Mi lesz ha nem oltatjuk be magunkat? Tényleg oltási könyv kell majd? Nem lehet ezt majd ki kerülni valahogyan?

Figyelt kérdés
2020. dec. 25. 13:57
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
49%
Oké értem én. Akkor hogy is van az hogy szimplán egészséges emberek voltak és beoltatták magukat aztán pár hét múlva vége.Hmm🤔. Mindegy hagyjuk is mindenki azt tesz amit akar.
2021. ápr. 28. 19:19
 22/30 anonim ***** válasza:

#21 de vágod hogy ez milyen kevés ahhoz képest ahány millió embert beoltottak? És azt vágod hogy azokból a milliokbol akik elkaptak a vírust hányan haltak meg? Tbc oltastol is haltak maar meg és te is be vagy oltva azzal. Nagyon szerencsétlennek kell lenni ahhoz hogy valaki egy oltastol meghaljon. KB annyira mintha bevennel egy fájdalomcsillapítót és osszeesnel.

Azt mondják sokan hogy az embereknek joga van a döntéshez, mindenki el tudja dönteni magának. De könyörgöm akkora zavar van a fejekben hogy azt se tudják hogy nem legyengitett vírus van a vakcinakban. Ilyen emberek itelokepessege aztán nagyon megbízható.

Az a baj hogy az emberek telexrol, meg origorol, meg konteoblogrol meg a szomszedtol tájékozódnak. És azt hiszik az oltás politikai kérdés, csak mert a Fidesz nyomja a kampányt.

Én utálom mint a szart a drága kormanyunkat mert kicsesztek velem, de ebben igazuk van. Csak szarul csinálják. Azt hitték megvettek azzal az embereket hogy a baloldal oltás ellenes és pont viszalyara fordult a dolog. Mert ez már nem az ő ketharmaduk országa.

De az is gusztustalan hogy az ellenzék arra használja az oltásokat hogy szavazókat nyerjen mert "a kinaioroszmindenkeletiszar"

2021. ápr. 29. 05:21
 23/30 anonim ***** válasza:
22: és egy fontos dolgot kihagytál. Az egész ország sorsa bukik meg az ilyen "egyéni döntéstől"....
2021. ápr. 29. 09:11
 24/30 anonim ***** válasza:
Merthogy ennek a hordereje jóval nagyobb, minthogy az ilyenekre lehessen bízni...
2021. ápr. 29. 09:12
 25/30 anonim ***** válasza:
50%
#23 ez így van. Ha anno nagyanyáink, apaink is így hisztiztek volna egy oltason most nagy szarban lennének.
2021. ápr. 29. 09:19
 26/30 anonim ***** válasza:
49%
25. Nem lennénk semmilyen szarban csak elhitették velünk. Bárki utánanéz látja, hogy a betegségek amire oltunk jóval az oltások bevezetése előtt eltűntek. A legendás gyermekbénulás a legérdekesebb vetítés, ott a diagnosztikán változtattak az oltás bevezetésével egy időben, hogy "eltűnjön" a betegség és hirtelen más bénulással járó betegségek bukkantak fel.
2021. ápr. 29. 09:30
 27/30 anonim ***** válasza:
Jézus Krisztus gyere le. 🤣🤣
2021. ápr. 29. 09:57
 28/30 A kérdező kommentje:

Gyerekek azota be lettem oltva.

A kinaival!

Fajt a fejem tole es at aludtam egy egesz napot a karom 2 napig erzekeny volt . Kicsit fajt a mellkasom es a szivem de mar semmi bajom sincsen!

2021. ápr. 30. 09:26
 29/30 anonim ***** válasza:
17%
Más választás nem lesz, úgy is be kell mindenkinek oltani.
2021. ápr. 30. 09:29
 30/30 anonim ***** válasza:
46%
No fene :D
2021. ápr. 30. 09:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!