Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Csak én nem akarom beoltatni...

Csak én nem akarom beoltatni magam? Csak én találom veszélyesnek ezt a jött ment fél éve kijött vakcinát? Ti beoltatjátok magatokat? Mi lesz ha nem oltatjuk be magunkat? Tényleg oltási könyv kell majd? Nem lehet ezt majd ki kerülni valahogyan?

Figyelt kérdés
2020. dec. 25. 13:57
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
69%
#10, mert te aztán értesz hozzá, ugye..? virológus vagy tán?
2020. dec. 26. 08:36
 12/30 anonim ***** válasza:
41%
Nem vagyok, de tudom mi a hiteles forrás és mi nem. Mondjuk az olyan ripacsok mint a görény akik ezen akarnak felkapaszkodni nem épp a hiteles forrás kategória. Én tudományos szaklapokat olvasok nem a szegény ember puzser robijat.
2020. dec. 26. 09:28
 13/30 anonim válasza:
77%
Én se szeretném magamat beoltatni.
2021. jan. 13. 18:00
 14/30 anonim ***** válasza:
30%

Látom, az az idióta görény, és Drábik megtette a hatását....

Iskolába kellett volna járni és tanulni kellett volna!!!

Még ennyi sötét, tudatlan manipulált embert még nem hordott a Föld a hátán.

Nyugodtan lehet lepontzni, a sértett önérzetednek jót fog tenni, de ettől sajnos okosabb nem leszel

2021. márc. 27. 21:06
 15/30 anonim ***** válasza:
64%
Én véleményem szerint nem oltatatom majd csak akkor mikor már mindenkinek kötelező.Most képzeld el a vakcinában a legyengített vírus van amit beléd adnak. Aztán ki tudja milyen állapotba kerülsz.Voltam covidos tudom milyen köszönöm,de nem kell hogy belém oltsák.Meg most ez ok hogy sokan be adasák. De majd figyeljük meg hogy 1 vagy 2 év múlva meg az lesz na hogy mostmár 2 vakcina nem elég hanem még kell meg még. És honnan tudjuk akkor meg lehet már pénzre fog kelleni és sokan befogják oltani még akkor is mert nem mehet sehova.Politika az egész az emberek pusztítása a cél.
2021. ápr. 28. 15:59
 16/30 anonim ***** válasza:
Jöjjön aminek jönni kell ha meghalok meghalok de legalább egészségesen nem pedig úgy hogy belém oltották a vírust.
2021. ápr. 28. 16:00
 17/30 anonim ***** válasza:
50%
#15, nem legyengitett vírus van bennük.
2021. ápr. 28. 16:36
 18/30 anonim ***** válasza:

16, 15: nem kapsz vírust az oltásban! (Kivéve, ha kínait kapsz)

14 jól összegezte a helyzetet...

2021. ápr. 28. 16:40
 19/30 anonim ***** válasza:
49%
Aha akkor mégis miért haltak bele nem tudom hányan már?
2021. ápr. 28. 17:25
 20/30 anonim ***** válasza:
50%
Senki nem halt bele az oltasba 🤣 max az a pár trombozisos eset. De az se biztos hogy azért. Trombozist vakcina nélkül is sok ember kap. De amúgy inkább azt a kérdést tedd fel hányan haltak eddig meg a virusban. Csak tedd mérlegre a kettőt.
2021. ápr. 28. 19:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!