Milyen kórházi élményeitek vannak?
Figyelt kérdés
Akár jó, akár rossz.:) Szívesen várom a sztorikat!2020. dec. 24. 23:22
1/11 anonim válasza:
Egy hetet feküdtem a szent janosban műtét miatt. Az orvosok elképesztően kedvesek és figyelmesek, a nővérek is mindenben segítettek, támogattak. A kaja is jo volt. Maga az élmény szörnyű volt, nagyon féltem műtét előtt, utána pedig lassan teltek a kórházban töltött napok, az a része nagyon megviselt. De azóta is mérhetetlenül Háát vagyok az orvosoknak és ápolóknak mert nagyon sokat segített a hozzáállásuk
2/11 anonim válasza:
Covid előtti epeműtét. Igazából elég flottul ment, normálisak voltak, hamar hazamehettem. Akit előttem műtöttek, félkómásan elég zavart volt. Amikor varratszedésre mentem, az egész épületben nem volt áram.
3/11 anonim válasza:
3 napig folyamatosan mesélhetném😭
4/11 anonim válasza:
Nőgyógyászhoz jártam egy időben, nagyon kedves és segítőkész volt. Terhesség alatt végig kedvesen viselkedett.
5/11 anonim válasza:
Könyvet tudnék írni róla sajnos, komolyan.
6/11 A kérdező kommentje:
3,5 sajnos én is:/
Nyugodtan írjátok le, ha szeretnétek
2020. dec. 25. 00:45
7/11 anonim válasza:
Meglepő hogy vannak pozitív kommentek is. Mármint nem azért mert minden olyan szar lenne a kórházakban hanem mert a jót annyira nem szoktak hangoztatni. Azzal nincs tele a Facebook. Pedig mi is tele tudnánk írni a netet történetekkel a bunkó betegrol, az erőszakos hozzatartozokrol, vagy éppen az olyan rokonokrol akik alig várják hogy meghaljon már végre az öreg.
8/11 anonim válasza:
Egy beteg váratlanul megdobott szaloncukorral. A szaloncukor átszelte a szobát, gellert kapott a lábamon, és berepült az ágy alá. Négykézlábra ereszkedve kotortam ki onnan, majd megköszönve a 'kedvességet' visszaadtam.
9/11 A kérdező kommentje:
7, nekem is szinte csak pozitív van:)
2020. dec. 25. 09:53
10/11 anonim válasza:
Fájt a térdem, és megröntgenezték. Egy kedves lány csinálta. Kiderült, hogy semmi baja nincs. XD
Olyan jó, hogy nem kellett még semmi komolyért mennem. Remélem nem kell sohasem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!