Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Milyen kórházi élményeitek...

Milyen kórházi élményeitek vannak?

Figyelt kérdés
Akár jó, akár rossz.:) Szívesen várom a sztorikat!

2020. dec. 24. 23:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Egy hetet feküdtem a szent janosban műtét miatt. Az orvosok elképesztően kedvesek és figyelmesek, a nővérek is mindenben segítettek, támogattak. A kaja is jo volt. Maga az élmény szörnyű volt, nagyon féltem műtét előtt, utána pedig lassan teltek a kórházban töltött napok, az a része nagyon megviselt. De azóta is mérhetetlenül Háát vagyok az orvosoknak és ápolóknak mert nagyon sokat segített a hozzáállásuk
2020. dec. 24. 23:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Covid előtti epeműtét. Igazából elég flottul ment, normálisak voltak, hamar hazamehettem. Akit előttem műtöttek, félkómásan elég zavart volt. Amikor varratszedésre mentem, az egész épületben nem volt áram.
2020. dec. 24. 23:31
 3/11 anonim ***** válasza:
25%
3 napig folyamatosan mesélhetném😭
2020. dec. 24. 23:41
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nőgyógyászhoz jártam egy időben, nagyon kedves és segítőkész volt. Terhesség alatt végig kedvesen viselkedett.
2020. dec. 24. 23:43
 5/11 anonim ***** válasza:
24%
Könyvet tudnék írni róla sajnos, komolyan.
2020. dec. 24. 23:45
 6/11 A kérdező kommentje:

3,5 sajnos én is:/

Nyugodtan írjátok le, ha szeretnétek

2020. dec. 25. 00:45
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
Meglepő hogy vannak pozitív kommentek is. Mármint nem azért mert minden olyan szar lenne a kórházakban hanem mert a jót annyira nem szoktak hangoztatni. Azzal nincs tele a Facebook. Pedig mi is tele tudnánk írni a netet történetekkel a bunkó betegrol, az erőszakos hozzatartozokrol, vagy éppen az olyan rokonokrol akik alig várják hogy meghaljon már végre az öreg.
2020. dec. 25. 07:40
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy beteg váratlanul megdobott szaloncukorral. A szaloncukor átszelte a szobát, gellert kapott a lábamon, és berepült az ágy alá. Négykézlábra ereszkedve kotortam ki onnan, majd megköszönve a 'kedvességet' visszaadtam.
2020. dec. 25. 08:31
 9/11 A kérdező kommentje:
7, nekem is szinte csak pozitív van:)
2020. dec. 25. 09:53
 10/11 anonim válasza:
100%

Fájt a térdem, és megröntgenezték. Egy kedves lány csinálta. Kiderült, hogy semmi baja nincs. XD

Olyan jó, hogy nem kellett még semmi komolyért mennem. Remélem nem kell sohasem.

2020. dec. 25. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!