Hogyan zajlik ez?

Figyelt kérdés
Hallani rémtörténeteket, hogy akinek rosszul forrt össze a csontja, és ez mondjuk akadályozza a hétköznapokban, akkor azt újra el kell törni, hogy helyrehozzák. No de én azt nem hiszem el, hogy mondjuk rosszul forr össze a sípcsont, aztán bemegy az ember a szakrendelésre, ott meg aztán addig ütik akármivel is, amíg újra el nem törik, miközben az ember már fetreng fájdalmában. De akár az ujjnál is. Hát az is hatalmas fájdalommal jár. Szóval én ezt úgy tudom elképzelni, hogy az embert felveszik például az ortopéd sebészetre, aztán ott érzéstelenítésben (márha a csontot el lehet érzésteleníteni), vagy altatásban újra eltörik.

2020. nov. 20. 18:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Elaltatnak, nem addig ütik amig el nem törik, csak egyszer ütnek (megfelelő tudás ismeretében) úgy hogy a frissen gyógyult törés ismét elengedjen, hiszen nem az a cél hogy több törés legyen.

Aztán helyre igazítják, és rögzítik.

Ujj törésnél nem csinálnak ilyet, azzal együtt lehet élni.

2020. nov. 20. 20:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2020. nov. 20. 20:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Nincs mit.
2020. nov. 20. 21:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!