Mi történik mikor bekerül az ember a kórházba? Milyen ellátást kap?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Mikor a covid-19 miatt bekerül a kórházba milyen ellátást kap? Mielőtt lélegeztetőgépre lenne szükség milyen ellátást kap a beteg?
Tapasztalatokra lennék kíváncsi mint beteg, mint orvos/nővér szempontjából?
Mennyire súlyos a helyzet? Vannak akik csak influenzásak?
Van olyan beteg aki bement a kórházba mert megijedt és kiderült hogy enyhe panaszai vannak?
2020. nov. 7. 18:59
21/22 Salx Narval válasza:
Az mondjuk nem kerülne semmibe, hogy legalább spanyolfallal ellehessen szeparálni némileg szerencsétleneket, ha más nincs lepedőkkel, ez sok helyen így működik ha a betegtársaik előtt vizsgálnak v mosdatnak valakit. Arra is kíváncsi lennék, hogyan fürdenek. Én sem akartam elhinni első olvasásra mert annyira elképzelhetetlennek tartottam de sajnos a felvétel meggyőzött, hogy ilyen helyek is vannak. Ezt a felvételt mindenkinek látnia kellene, a hírek között lenne a helye had égjen az arcuk az illetékeseknek. Ez nem helyhiány v pénz hanem igénytelenség és embertelenség kérdése.
22/22 anonim válasza:
Nagyon köszönöm az orvosi véleményt is,mindenképpen nagyobb rálátást kaptam általa.
Illetve hálát adok önért,hogy rengeteg ember társunk állapotának segítésében önzetlen hozzáállást tanúsít.Micsoda emberi áldozat!
Sok erőt és kitartást kívánok önnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!