Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Holnap műtik a 2 éves kislányo...

Holnap műtik a 2 éves kislányomat a Debreceni Klinikán. Mit vigyünk magunkkal? Milyenek a szobák? És nekem is biztosítsák az ételt, alvást vagy azt nekem kell megoldani?

Figyelt kérdés

#műtét #Debrecen Klinika Gyermek sebészet
nov. 27. 06:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezt legjobb lenne telefonon megérdeklődni a klinika személyzetétől, mert egy ilyen intézmény köteles tájékoztatni az érintetteket a dolgok menetéről.

Többféleképpen is oldhatják az ilyen dolgokat, mert minden esetben más eljárás a megfelelő.

nov. 27. 06:54
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

mennyi ideig lesztek bent? váltóruha-tisztálkodási szerek-törülköző-pohár-kés-villa-kanál-wc papír-zsepi

bár mi az ország másik felén lakunk, a fiammal ott alhattam, nagyobb műtétjénél külön szobában voltunk, nekem is volt saját ágyam, kisebb műtétnél az ágya mellett kaptam matracot, mással voltunk egy szobában

kaját én is kaptam minden esetben

nov. 27. 13:41
 3/17 A kérdező kommentje:

Megkérdeztük. Elmondták a műtét menetét stb. Hogy vigyek magammal ételt mert ott nem adnak max tudok kérni a konyháról x összegért. De ilyen apróságokra nem tértek ki hogy mivel 2 ágyas szobák vannak így én a gyerek mellett alszok egy matracon vagy hogy lessz. Meg ő egyáltalán kap e reggelit,ebédet, vacsorát vagy azt is nekem kell vinni.

Kicsit hosszú lett sajnálom, de nem mindennap járok kórházba nem tudom a menetét itt a dolgoknak. Azért is izgulok rá a dolgokra.

nov. 27. 14:40
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ő biztos fog kapni! Én biztos vagyok benne, hogy bent aludhatsz vele vmilyen módon, hisz a nővéreknek ezerszer könnyebb dolguk van kicsi gyerekekkel éjjel ha ott az anyukájuk... Nem tudom elképzelni, hogy téged elküldenének, hogy aludj ahol akarsz.. "2"
nov. 27. 14:52
 5/17 A kérdező kommentje:
Persze,nem is gondoltam ilyenre csak arra hogy én max kapok egy matracot vagy valamit hogy mellé tudjak feküdni. De mi a Debreceni Klinikán a Sebészeten leszünk az új épületben már. Biztos minden rendben lessz. Csak én izgulom túl a dolgot. Köszönöm a válaszodat. 😊
nov. 27. 14:56
 6/17 A kérdező kommentje:
Csütörtökön műtik kisebb műtét lessz lehet már szombaton haza fognak amúgy engedni minket.
nov. 27. 15:01
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Minden rendben lesz! :) A gyerekek ezerszer jobban viselik ezt mint mi szülők... Fiam amúgy pont megint kórházban van az apjával (3-szor törte már el a kezét úgy, hogy vasat kellett betenni neki-ma vették ki a 3.-at, de most "csak" meg kell várni míg altatás után eszik-szik-pisil és jöhetnek haza... :) ) - minden rosszindulat nélkül: "olyan nem is volt és nem is lesz, hogy a lesz két -2 sz lesz" - ezzel a mondattal tudatosult bennem is, hogy rendesen írjam le... ;) <3
nov. 27. 15:16
 8/17 A kérdező kommentje:
Jobbulást kívánok neki! :)
nov. 27. 15:20
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm! Nektek is minden jót, gyors gyógyulást! :)
nov. 27. 17:07
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Kívánom, hogy minden rendben legyen és gyorsan túl legyetek rajta. Utána esetleg a tapasztalataid leírod?
nov. 28. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!