Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mi történik mikor bekerül az...

Mi történik mikor bekerül az ember a kórházba? Milyen ellátást kap?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Mikor a covid-19 miatt bekerül a kórházba milyen ellátást kap? Mielőtt lélegeztetőgépre lenne szükség milyen ellátást kap a beteg?

Tapasztalatokra lennék kíváncsi mint beteg, mint orvos/nővér szempontjából?

Mennyire súlyos a helyzet? Vannak akik csak influenzásak?

Van olyan beteg aki bement a kórházba mert megijedt és kiderült hogy enyhe panaszai vannak?

2020. nov. 7. 18:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
50%
Asszem ott ugranék ki az ablakon. Lehet visszavisznek sebészetre, de én ott nem maradnék
2020. nov. 8. 08:58
 12/22 anonim ***** válasza:
93%

"Van olyan beteg aki bement a kórházba mert megijedt és kiderült hogy enyhe panaszai vannak?"

Mert gondolod, hogy bárki csak úgy gondol egyet és besetal a kórházba? 🤦‍♀️

Aki gyanitja, hogy beteg, az felhivja a háziorvosat, vagy kihívja a mentoket, de az a lényeg, hogy minden esetben orvos dont arról, hogy szükség van-e kórházi apolasra vagy nem, és enyhe tünetek esetén nyilván nem kuldik/viszik kórházba az illetőt.

2020. nov. 8. 09:05
 13/22 A kérdező kommentje:
12-es èn arra gondoltam, hogy ha valaki annyira fél és felhívja az orvosát, hogy neki tünetei vannak (hazudja de közben nincsenek) és beviszik az amúgy is agyon terhelt kórházba
2020. nov. 8. 10:21
 14/22 anonim ***** válasza:
54%
Szabad kérdeznem milyen orvos vagy?
2020. nov. 8. 11:52
 15/22 anonim ***** válasza:
54%
Kamuorvos, nyugi! :D
2020. nov. 8. 14:37
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

"felhívja az orvosát, hogy neki tünetei vannak (hazudja de közben nincsenek) és beviszik"

De nem taxit küld neki az orvos, ami csak úgy beviszi, hanem mentő megy érte mentoorvossal, aki meg tudja állapítani, hogy nulla értelme lenne bevinni, így aztán szépen otthon hagyja.

2020. nov. 8. 16:57
 17/22 A kérdező kommentje:
Írhattok még tapasztalatot.
2020. nov. 8. 22:50
 18/22 anonim ***** válasza:
66%
Csak rémísztgessétek egymást! Az orvos tudni fogja, hogy ilyen esetben mi a teendő.
2020. nov. 8. 23:00
 19/22 anonim ***** válasza:
68%
Aneszteziológius vagyok. Engem nem irányítottak át covid részlegre, de láttam már, a kollégák is mesélik. Én úgy gondolom, hogy minden beteg megkapja a szükséges ellátást, szobánként 2 ágy van, ahhoz fürdőszoba. Minden betegszobához külön öltözünk be. Ez a tapasztalatom a mi kórházunkkal, a többiről nyílván nem tudok véleményt alkotni, de aligha lehet feltételezni, hogy a videóban látott állapotok az általánosak mindenhol. Pláne hogy sok vidéki korhazfejlesztes történt. A fővárosban erre kevésbé volt precedens.
2020. nov. 10. 08:41
 20/22 anonim ***** válasza:
68%
Az megint más kérdés, hogy meddig bírják ezt a feszített tempót, és meddig képesek mindenkit maradéktalanul ellátni.
2020. nov. 10. 08:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!