Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Fejsérülést mikor kell megmuta...

Fejsérülést mikor kell megmutatni orvosnak? (Lent.)

Figyelt kérdés

Fogorvosnál épp a bölcsességfogam húzták, előtte megvolt az injekció stb de utána még elestem és bevertem a fejem. (Hipoglikémia + alacsony vérnyomás.)

Ez kb 1 órája volt, azóta megvolt a foghúzás. Viszont közben lett egy cseresznyényi duzzanat a fejemen az ütésnél. Fül mögött, a haj alatt.

Van ilyenkor valami teendő?

Átellenes oldalon van a bölcsességfoghoz képest. Igy az injekció érzéstelenitő hatása oda nem terjed ki elvileg. Nem érzek olyan erős fájdalamat. De persze nem kellemes.

2020. okt. 22. 18:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szia ha baj lenne az egyensúly érzékeléseddel, annyira szédülnél hogy eldőlsz menj orvoshoz. Ha becsukod a szemed és nem kezdesz el valamerre eldőlni az jó. Ha a dúzzanat növekedne, pirosabb lenne(gyulladásra utal nemcsak elszíneződik mint amikor bármi mást megütsz) vagy fájdalmasabbá válik azonnal kórház és fül-orr-gégészet, ez a terület közel van az agyhoz így gyorsan fertőzheti azt ha gennyessé válik a fül mögötti régió amit leírtál. Kezelik a hypoglokémiád és vérnyomásom? Mielőbbi jobbulást
2020. okt. 23. 06:30
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Hypoglikémia/vérnyomás: nem kezelik egyiket se. Kivizsgáltak cukorbetegségre de nem vagyok az. Azt mondták kávézzak és egyek normálisan. Plusz legyen nálam szőlőcukor.

2020. okt. 23. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!