Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Egy ilyen fejsérülés esetén...

Egy ilyen fejsérülés esetén mikortól lehet hajat mosni?

Figyelt kérdés

Múlt héten pénteken egy baleset során felrepedt a bőr a fejemen (kb. 2 cm-es seb keletkezett), orvosnál is voltam vele, betadine-nal bekenték, bekötözték, adtak tetanuszt, stb.

Az orvos azt mondta, hogy nem érheti víz a sebet, amíg meg nem gyógyul, viszont a seb körül a haj eléggé oda van száradva (gondolom a betadine miatt, vagy még vérzett és az száradt oda), így nem lehet látni a sebet, hogy milyen állapotban van.

Szóval az a kérdésem, hogy mikortól lehet már megmosni a hajat?

2013. nov. 4. 20:10
 1/3 A kérdező kommentje:
még annyi, hogy nem kellett a sebet összevarrni, nem volt akkora a sérülés
2013. nov. 4. 20:11
 2/3 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem kérdezd meg az orvost. Nekem ugyan ilyen fejsérülésem volt, talán egy hét volt mire lehetett. Kérdezd meg, nehogy valami baj legyen.
2013. nov. 4. 20:27
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ, akkor ha lesz időm lehet, hogy visszamegyek, ha meg nem akkor még pár napot mindenképp várok, hogy biztosan begyógyuljon
2013. nov. 6. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!