Büdös a szappanunk, mit tegyek ellene?
A szappanos tubusokat újra lehet tölteni akárhányszor, csak ha már koszos, akkor célszerű előtte elmosni kívül-belül. Ha már retkes, akkor inkább fogd meg és dobd ki. Ha keresik, akkor közlöd, hogy kidobtad, mert retkes volt már.
Egyébként én sem szeretem az olcsó folyékony szappanok illatát, de azért büdösnek egyiket sem mondanám. Nem tudom elképzelni mit csináltatok vele, hogy maradandó szagot hagy a kézen.
Különben hagyományos kemény babaszappant vennék, az ezer százalék, hogy lehoz mindent a kézről.
Nyugalom. A ferjem is vett mar olyan ylang-ylang vagy mittudomen, hugyszagu szappant, amilyet indiaba szerelmes jogazo ismerosokon lehet erezni. Pisiszag.
En retro ovalis szappant hasznalok. Anyukaddal nem teheted meg, hogy kihajitod, de vegyel egy hagyomanyos darab szappant. Meg egeszsegesebb is, es jobban tisztit.
Szerintem próbáld meg a hagyományos dove szappant, és ne folyékonyan. Én jobban szeretem, de a dettol szappan még jobb.
Hallottam már olyat, sőt szagoljam is, ahol sokáig bontva volt egy folyékony szappan! Lejárt idejű, és "romlott" volt, nyúlós ragacsos büdös. Ez a lejárat, a régi tubus nincs elmosva, benne marad a régi szappan, szóval így neeeem jó.
Ez az én véleményem.
Nalunk van sima szappan, folyékony is, van a baba folyékony szappannak egy fertőtlenítős változata, és van utána kezfertotlenito gél. Mindet külön tartjuk Pepcoban vásárolt, viszonylag olcsó pumpás flakonokba. Ajánlom. Van szettben is,csak feltoltod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!