Az ambuláns lapot, amit a szakrendelőben feltöltenek a netre (eeszt), azt csak én tudom megnézni, vagy más orvos is? (pl. háziorvos, más szakrendelő orvosa stb.)Szóval tud-e turkálni a leleteim között?
Az orvosok mindent látnak, ami a számitógépbe be van ütve
Pl a phszihiáter pontosan tudja azt is, hogy mikor voltál utoljára a bőrgyógyászaton és milyen panasszal
de tudtommal ez csak a kórházban működik, hogy bármelyik kórházi orvos bele tud nézni az adatlapodba
A háziorvos nincs összeköttetésben a kórház rendszerével, ott csak azokat az adatokat látja a háziorvos amikkel hozzá fordultál
Egyedül a vérképet tudja lekérni a háziorvos on-line rendszeren keresztül tudtommal a kórháztól
3 az elmaradott kórházakban csak az adott kórházban történt dolgokat tudják megnézni,de a fejlettebb kórházakban belelátnak mindenbe az orvosok
Én voltam benn phszihiátrián semmit nem tudtak rólam és a diagnózisomról mivel még internet se volt a phszihiátrián bekötve, csak annyira volt elmaradott az a kórház
6 ez elég nagy baj, az összes kórháznak összeköttetésben kellene lennie mindegyikkel
Inkább erre költené a pénzt Orbán értelmetlen stadionok helyett meg Szijjgyártó meg csak úgy két kézzel szórja a zsozsót mindenfelé minden csóró országnak
Szóval akkor a háziorvosom most meg tudja nézni egy kórházi szakrendelés ambuláns lapját, vagy nem?
Mert most mondta, hogy küldjem el neki, vagy vigyem be ha megyek. Ha látná, gondolom nem kérné. Vagy csak lusta?
8
Nem lusta hanem nem tudja megnézni
A háziorvos nem tudja megnézni a kórházi rendszert, így vinned kell neki a leletet amit a kórházban papiron adtak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!