Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha 2 napot dolgozik egy...

Blue Child kérdése:

Ha 2 napot dolgozik egy szakorvos egy kórház szakrendelőjében -ez van a kórház honlapjára feltüntetve- akkor hol dolgozik a többi napon?

Figyelt kérdés
Mert pl. fekvőbeteg osztályon sem dolgozik, mert ott nincs a neve. A megyei/regionális egészségügyi intézményekben szintén nem, mert ott sincs a neve. A magánszférában heti 1 napot rendel. Hol dolgozik még heti 3 napot?
2020. júl. 20. 11:03
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja bocs, még 2-őt. Bár ez csak példa volt...
2020. júl. 20. 11:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy mindenhol frissítik az infókat, attól még dolgozhat bárhol. Egyébként miért kötelező minden nap dolgoznia? Ismerősöm orvos, már az egyetem alatt végig dolgozott és utana kb 20 évig hetente többször ügyelt, hogy megteremtsen mindent a gyerekeinek. Mostanra elfáradt és úgy intézi, hogy csak heti 3-4 napot dolgozik végig. Ha megteheti, miért ne?
2020. júl. 20. 13:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Nekem sok rokonom orvos - többen külföldön is - és még a rokonaikkal sem tartják a kapcsolatot, sem közeliekkel, sem távoliakkal. Szégyen gyalázat. Persze vannak kivételek, te szerencsés vagy...
2020. júl. 20. 14:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Szinte minden rendelésnél így van. Én sem értem, hogyan van meg a 40 órájuk, pedig egy fogorvos, pszichiáter vagy bőrgyógyász biztos nem operál mellette, nem megy házhoz, 2 utóbbi még csak nem is ügyel.
2020. júl. 20. 20:43
 5/5 Katona Dius ***** válasza:

Vannak olyan orvosok is, akik több helyen dolgoznak egyszerre. A hét első két napján pl. az egyik városban rendelnek, a többi nap a másikban.

Pl. fogorvosom olyan, hogy 2 különböző településen dolgozik, délelőtt nálunk, délután pedig egy másik településen.

2020. júl. 23. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!