Ez endokrinológiai probléma lehet? Pajzsmirigy alulműködés? (férfi)
Sziasztok.
Tudom,hogy orvoshoz kellene fordulni ezzel, de mindenképpen magándokihoz mennék a problémával, egyrészt gyorsabb, nem kell hónapokat várni, másrészt talán egy kicsivel jobban figyelnek a problémára.
Konkrétan a tüneteket írnám le,és reménykedek benne,hogy más férfi-társam (de ha bárkinek ismerős/hasonló tünetei vannak, várom a hozzászólását) tud tippeket adni ezzel kapcsolatban.
Amiket eddig tapasztaltam, azok alapján pajzsmirigy alulműködésre gyanakodtam.
fáradékony vagyok, rosszul alszom, folyamatos fáradtságérzet
ingerlékenyebb vagyok, pedig régen egyáltalán nem voltam
a fejbőröm, illetve a szemöldököm rendkívül száraz (ritkásabb is lett, alig látszik), viszket, piros, hámlik és bármilyen sampont vettem rá, maximum egy nagyon rövid ideig volt jobb tőle. Gyakorlatilag olyan,mint a szénakazal, és bármilyen fodrászhoz mentem, mindig rossz volt utána, egyáltalán nem selymes,pedig pár éve az volt.
híztam egy 10-15kg-t, viszonylag gyorsan, pedig semmivel sem eszem többet, mint régebben
sokszor van ok nélküli székrekedésem, gyanakodtam először valami kajára, de teljesen véletlenszerű
Csak azért teszem fel itt a kérdést először,mert egy rendes kezelés 20-30.000 FT, és lehet,hogy nem az a bajom, de hátha valaki így járt, esetleg ha igen,akkor tud ajánlani egy megbízható helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!