Milyen ha az ember pajzsmirigy alulműködéssel küszködik?
Igen sok tünete lehet, de nem feltetlen alakul ki mindegyik, idős korban szinte tünetmentes is lehet. A jellemzőbb tünetek a fáradtság, gyengeség, álmosság/fáradság, a lassabb szívműködés, széklet rekedés, a megszokott étrend melletti hízás, hideg intolerancia, csak hogy a leggyakoribbakat emlitsem.
A kivizsgálása elsőként orvosi fizikális vizsgálat, majd laborban hormonokat, antitesteket néznek. Ezután ha szükséges képalkotó vizsgálatok történnek vagy a pajzsmirigyből való mimtavétel.
én nagyon meghíztam, szőrösödés, mensi teljes hiánya, hideg lábak 27 fokig ...
de nekem van minden csomagban : IR, PCOS, Pajzsmirigy alulműködés , de kezelés hatására szépen fogyok és van mensim :)
De kezelés hatására szépen
Hát leirom hogy miért gondolom hogy ez lehet:
A lábam télen nyáron jeges, mintha nem. Is lenne benne vér.
Allandoan álmos vagyok, sokszor fáj a fejem. Olyan érzesen van mintha egy nagy gumó lenne a torkomban. Hiába egészségesen etkezem, mozgok, tornazok, nem hogy fogyok hanem hizok van hogy heti több kilot is. A mensim 25 napra jön meg és olyan fájdalmas hogy sírok..
Ma megyek a beutalot kerni a hazi orvoshoz, és csak azzal lehet kérni időpontot. Én kész vagyok teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!