Magán endokrinológus?!
Figyelt kérdés
Valaki tudna ajánlani Dunaújvárosbn és környékén magán endokrinológust?#terhesség #teherbeesés #pajzsmirigy #magánorvos #endokrinológia #endokrinológus #autoimmun pajzsmirigy alulműködés
2019. febr. 19. 15:17
1/4 anonim válasza:
Én a helyedben inkább keresnék Budapesten - mivel nagyon kevés a tényleg jó endokrinológus. Dunaújváros nincs olyan messze. Én egyébként Szolnokról Kecskemétre járok, mert ott van jó.
Ha bp-i kell, azt tudok mondani.
2/4 anonim válasza:
Szia! Érdeklődnék, hogy Kecskeméten melyik endokrinológust ajánlanád?
3/4 anonim válasza:
Dr. Naszódy Pétert, a Bagoly egészségházban rendel. Telefonon lehet bejelentkezni vagy a hónap első napján vagy első hétfőjén interneten.
4/4 anonim válasza:
Köszönöm szépen, én is őt találtam, be is jelentkeztem hozzá, mivel sajnos 9,9 lett a tsh-m. Neked tudott segíteni? Nem sok mindent tudok még a témával kapcsolatosan, mivel azért kértem a vérvizsgálatot, mert nagyon könnyen hìzok és erre kaptam egy elég rossz eredményt :( illetve előbb utóbb babát is szeretnénk majd, mindenképp utàna kell járnom a témának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!