IR, PCOS gyanúm van. Akik magánorvoshoz járnak és elkezdődött a kezelésük is, válaszolnának néhány kérdésemre?
Még államihoz járok amíg nincs meg a diagnózis, de érzem, igencsak hiányos a tájékoztatás. Mindennek magam néztem utána, mi miért történik, melyik vizsgálat miért szükséges, táplálkozás stb.
Azt szeretném tudni, hogy nektek az orvos elmagyarázza a dolgokat? Türelmesen végighallgat titeket?
Milyen tanácsokat adott nektek?
Mi történt, miután beigazolódott a PCOS?
Javult-e a helyzetetek a kezelés megkezdése után? Ha igen, mennyi idő után?
Sok pénz elmegy erre az állapotra?
Hogyan ismerem fel, hogy jó orvost választottam?
Köszönöm szépen a válaszokat előre is! :)
Ezt nézd végig. Ezt a dokit jó szívvel ajánlom Neked. A Periodx-ben rendel.
https://www.youtube.com/watch?v=7gFv53ZZoSA&t=2s
Egy jó doki egyébként meghallgat és érzed, hogy specifikusan a te problémádra próbál megoldást találni, nem csak általánosságban ír fel valamit. Utánajár, hogy a tüneteidet nem más (pl pajzsmirigy betegség) okozza.
A PCOS kezelésénél nagy szerepe van a páciensnek, tartja e az életmódbeli előírásokat és diétát. Ezektől sokkal több minden függ mint bármilyen gyógyszertől.
IR beigazolódott,a PCOS-t megállapították, metformint szedek.
Az a problémám, hogy az orvos egy tuskó és semmit nem magyaráz el, mindennek én nézek utána külföldi tanulmányokban.
Keresni fogok másikat hamarosan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!