Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mi történik egy pszichológusná...

Mi történik egy pszichológusnál/pszichiáternél?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem de nem.nagyon szeretnék pszichológushoz menni... A tanáraim mondják hogy már pedig muszáj lesz elmennem és tudom hogy igazuk van... Csak hogy legutoljára megkaptam hogy ide már nem pszichológus hanem pszichiáter kell.. valaki el tudná mondani mi történik ott ha elmegyek miket fog kérdezgetni stb...?

Előre is köszönöm!

2020. máj. 11. 22:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Első körben magadról fog kérdezősködni, utána a környezetedről. Én is voltam már pár alkalommal. Elmondod a problémáidat, elsőnek feszengsz, de később jobb ha megnyílsz őszintén. El is sírhatod magad, megpróbálják felgöngyölíteni a probléma forrását. Komolyabb problémák esetén meg gyógyszeres kezelés, több terápia stb szóba jöhet. :) Nem kell félni és szégyelni se!
2020. máj. 11. 23:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Semmi jó. Kitöltet egy valag tesztet majd felir valami legális drogot amitől nyomi leszel egy életre. Pszichológussal lejet neszélgetni ha kifogsz egy jobbat talán segíthet is. De a pszichiátria ipart nem ajanlom senkinek.
2020. máj. 12. 01:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Én régebben voltam pszichológusnál. Nekem tanácsot adott a problémáimra.
2020. máj. 13. 22:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!