Pár perces, helyi érzéstelenítős műtétnél is le kell vetkőzni alsónadrágig? Vagy ott maradhat?
Figyelt kérdés
Doki mondta h pár perc, meg helyi.
Lábamból vesznek ki csavart.
2020. ápr. 6. 13:34
1/6 anonim válasza:
lábad melyik részéből? egyébként igen, lekell venni, mert sokszor ott is mutathat olyan jelet, ami akár életet menthet. pl kisebb izom rángás, véraláfutás, gyulladás ami jelentéktelennek tűnhet, de veszélyes lehet a műtétre nézve
2/6 A kérdező kommentje:
Értelmes kommentet várok, ugyanis parázok.
2020. ápr. 6. 13:41
3/6 anonim válasza:
Ha műtőben lesz a beavatkozás, márpedig gondolom ott, akkor igen.
4/6 A kérdező kommentje:
Én úgy emlékszem, hogy amikor pár hete feküdtem az osztályon, ott több olyasn szobatársat is vittek hasonlnó, kis műtétre, akiknek maradhatott.
2020. ápr. 6. 13:59
5/6 Ypszilon1980 válasza:
Ha műtőbe visznek, akkor eleve utcai ruhában nem lehetsz bent hivatalosan, alsó mondjuk szerintem maradhat, de mást le kell venni. Ha csak sima kezelőben intézik, akkor talán nem, de attól is függ ott mi a szokás.
6/6 A kérdező kommentje:
Maradhatott.
Szerintem lokálos műtéteknél akkor nem kell.
Branült sem kaptam.
2020. ápr. 7. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!