Tényleg alsónadrágig le kell vetkőzni egy munkaalkalmassági vizsgálaton?
nemrég voltam
irodai mérnöki melóhoz az alábbiakat csinálták:
-vérnyomásmérés
-ekg,ehhez deréktól felfelé full meztelenre
-meghallgattott elül hátul
-szemvizsgálat(tábla)
-hallásvzsgálat (messziről sugott,vissza kellett mondani)
-vizeletvizsgálat
-egyensúlyvizsgálat (kinyujtott karral egyenesen állni)
Orvostól függ és főleg a munka milyenségétől ugyanis attól függ a vizsgálat jellege.
Kb. fele-fele az arány mikor kell derékig és mikor teljesen alsónadrágig vetkőzni.
De nem értem mi ez a felháborodás? Nem tök mindegy egy orvos előtt hogy nadrágban vagy gatyában jelensz meg? Orvosnál szerintem az is teljesen természetes és elfogadható ha meztelenre kell vetkőzni.
én lány vagyok, fizikai dolgozó, és munkaalkalmassági vizsgálaton bugyira kellett vetkőznöm.
Megnézték a gerincem és a lábakat is nem visszeres-e.
Megnyomkodta a hasam, vérnyomásmérés, szemvizsgálat (csak táblát kellettem olvasni), és vizeletvizsgálat volt. (a rendelő melletti laborban)
Ha vegyi anyagokkal vagy élelmiszerrel kell dolgozni akkor vérvétel is lehet. Utóbbi esetben székletet is szoktak vizsgálni.
Nekem csak félmeztelenre kellett vetkőznöm.Meghallgatott,megnézte a testfelépítést még gondolom.Aztán vérnyomásmérés,éleslátás és színlátás vizsgálat.Semmi extra.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!