SOS! Ha valaki esetleg ért EKG értelmezéséhez, annak a segítségét várom: 65/min, fr. Sr, norm. , PQ, QRS, ST isoel. , repol. Zavar nincs. Ez mit jelent?
Na akkor tudok jó orvost/helyet ajánlani :)
Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika.
Dr. Szegedi Nándor
Amikor először találkoztam vele, akkor azt hittem ő az orvosom segédje vagy valami hasonló mert annyira fiatal :D
Ő is 88-as születésű mint én de nagyon profi.
Csak ajánlani tudom, a ritmuszavarok ablációs kezelése a szakterülete.
Ez ingyenes, nem kell fizetned, támogatja a TB.
Csak most a járvány miatt kérdés hogy lehet bejutni illetve időpontot kapni.
Én fél évre kaptam időpontot kb. 2019.januárra.
Bementem és rá fél órára már kezdődött is a műtét, amit gondolom nem kell részleteznem :)
Nem egy kellemes de túl lehet élni.
Nagyon szívesen! :)
Ott a magánklinikán is csinálnak ilyen műtétet?
Hát akkor csak lehet feleslegesen dobsz ki pénzt....
Lehet csak ugyan azt fogják mondani mint amit már amúgy is tudsz :)
Nekem elég változó volt...
Az extrasystole naponta volt kb. 10 jó erős nagy melléverés.
Most 10 naponta ha van 1 de az is sokkal kevésbé érezhető.
Maga a hirtelen gyors szívverés elég változó volt.
Volt amikor fél évig semmi, aztán volt amikor hetente.
De aztán elkezdtem nagyon figyelni a mozgásomra, lassan leülni a székre,ágyra... ha le kell guggolni akkor azt is lassan. Hajuldozást amennyire tudtam kerültem, ha muszáj volt akkor úgy csináltam mint egy 100 éves öreg nehogy rosszul legyek (főleg ha nem otthon voltam).
Bár pszichésen így is rossz volt, attól tartani, hogy mikor leszek rosszul vagy, hogy éppen hol leszek rosszul?
Így is 1 év kellett mire hozzászoktam vagyis felfogtam, hogy most már nem kell magam kímélni, azt csinálhatok amit akarok :D
De az óvatosság nagyon belém rögzült :)
Múltkor is el voltam kirándulni egy erdőben, egy kidőlt fán kellett átmászni... szép óvatosan felléptem rá és akkor ugrott be, hogy nem is kell már óvatoskodni, így úgy leugrottam róla mint állat.
Ezt majd Te is megtapasztalod ha megműtenek és elmúlik ez a dolog nálad :)
Ha a szív ép struktúrájú akkor nem hiszem, hogy bármi szervi bajod lenne, egyszerűen rossz "jelet" kap valahonnan a szív.
Ez a rosszullét mikor van?
Amikor pörög a szíved vagy amikor 60-70 a pulzusod?
Én akkor voltam rosszul amikor pörgött a szívem mert nem volt teljes az összehúzódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!