Melyik a legfájdalmasabb vizsgálat? Vérvétel, vastagbéltükrözés? Gyomortükrözés? ERCP?
Volt minden 😂
Gyomortükrözés az nem fáj, de borzasztó, betesznek a szádba egy szájzárat, egy csövet lenyeletnek veled! Ha nem megy lenyomják a torkodon, de öklendezel mindenhogy kb.lefele nagyon szar, kifele nem vészes, kb 3 nap torokfájás.
Vastagbéltükrözés, felnyomnak egy kb besikosítózott csövet a fenekedbe, nézgelődnek, ez nem fáj csak kellemetlen.. mikor küldik felfele, és fújják beléd a levegőt.. na az lehet rettenetes! nekem picit csavarosak a beleim, borzasztó hasgörcsöm volt közben, kb az asztalt fogtam... Óriási hasgörcs kb. Na az a kb 10perc még átnéztek az maga a pokol volt..
Nem tudom a vérvételt hogy lehet összehasonlítani a tükrözésekkel... az csak egy gyors szúrás, tőlem hetente vesznek vért, nem fáj.
Voltam ma gyomortükrözésen. Nem volt vészes, ha a fájdalom a kérdés, akkor nem fáj. Viszont baromi kellemetlen, koncentrálni kell, hogy ne öklendezz, de amikor levegőt fújnak be, akkor tuti lesz öklendezés, de amúgy ennyi.
Vastagbéltükrözés... elmegy az életkedvem ha rágondolok :D már 2x volt, és kb üvöltöttem a fájdalomtól. Annyi levegőt fújnak beléd, hogy úgy érzed szétszakadnak a beleid, na akkor fújnak be MÉG TÖBB levegőt, biztos ami biztos... rajtam nem segített a bódító sem, de ez személyenként eltérő lehet. Altatást sajnos nem végeznek abban a kórházban, ahova járok. Mindenesetre nekem is maga volt a pokol, ahogy a 4-es is írja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!