Volt valakinek altatás/bódítás nélkül vastagbéltürközése? Mennyi ideig tart ez a vizsgálat?
A vastagbéltükrözés fájdalmas. Bódítás nélkül sok helyen már meg sem csinálják, mert embertelen. Konkrétan mint egy kínzás.
Gyomortükrözést én nem éreztem, nem fájt egyáltalán, csak olyan kellemetlen érzés volt, hogy tuti megfulladok, de fájni nem fájt.
Nem tart sokáig. Persze attól is függ, hogy mennyit kell várni, hogy sorra kerülj.
Nekem volt gyomor- és végbéltükrözésem. A gyomortükrözésem ezerszer rosszabb volt, mint a végbéltükrözésem, de a végbéltükrözésnél csak egy kb. 15 cm-es szakaszt néztek meg nálam, a vastagbéltükrözés állítólag iszonyatosan fáj. Ott ültem és vártam a soromat, amikor egy hölgy mesélt arról, hogy az anyukájának mindenfajta érzéstelenítés nélkül csinálták meg, az anyukája sírt a fájdalomtól és könyörgött, hogy hagyják abba.
Szóval ha egy mód és lehetőség van rá, akkor mindenképpen kérj legalább bódítást és oldd meg addig a gyerekekre való vigyázást. Arra a napra maradjon otthon a férjed, vagy kérd meg a szüleidet, vagy anyósodékat, vagy testvért, hogy legyen segítségedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!