Mire számítsak, vastagbéltükrözés altatásban? Kapok egy hátul kötős "lepedőt" és úgy vizsgálnak majd?
valamint mire számítsak minden szempontból?
elaltatnak tudtommal, nem bódítanak.. ekg is kellett, hogy hogy bírom. a vékonybelemig felmennek.
Nekem csak helyi érzéstelenítéssel csinálták, ami semmit nem használt. Semmi bódítás meg ilyesmi. A legkevésbé se az érdekelt, milyen lepedőt vagy akármit raktak rám, úgyhogy nem emlékszem.
A vizsgálatra biztos egyáltalán nem fogsz emlékezni, ha altatnak, viszont számíts utána 1-2 napig tartó hasmenésre a hashajtó miatt, amit előtte be kell venni.
Gyakorlott "trükkös-tükrös" vagyok, rendszeresen vizsgálgatnak. Sajna... :(
Engem soha nem altattak vagy bódítottak. Mindkettőt utálom, és maga a vizsgálat sem olyan egetverően rossz, hogy ne lehessen kibírni. Ja, és elég érdekes, hogy a monitoron magadat látod belülről (és még ki se kellett fordítani). :)
Az előtte való hashajtás fontos, mert csak így ér valamit a vizsgálat.
A beavatkozás legkellemetlenebb része, hogy a belekbe levegőt fújnak (mivel az üres bél összeesik). Ha "ébren" csinálod végig, akkor előre nézd ki magadnak a mellékhelyiséghez vezető legrövidebb utat, és utána spuri befelé! Addig ki se gyere, míg a levegő nagy részétől meg nem szabadultál! :D
köszi:)
bár túl vagyok rajta, altatásban/bódításban volt:)
Akkor már te is tudsz tanácsot adni. :)
Remélem, minden rendben! Jó egészséget kívánok!
8/9
szia. Bár én nem a kérdező vagyok, de tegnap tükröztek altatásban. Szerintem nem vészes, mivel altatnak, semmit nem érzel. A legrosszabb a hashajtós előkészítés, de ha nem azt a sz.rt itatják veled, mint velem, akkor az sem olyan vészes. Én altatás után 5-10 percen belül képben voltam, se hányás, se fejfájás, semmi. Mindenre emlékszek altatás előttről és utánról. A legrosszabb, ha rossz hírt közölnek veled..:S Remélem neked minden rendben lesz. :) ha gondolod,és van kérdésed, írhatsz privát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!