A gyomortükrözés, vagy a vastagbéltükrözés a rosszabb? És melyik a fájdalmasabb?
Az utóhatás meddig tart?
előre is köszönöm!!
Szia!
Nekem vastagbéltükrözésem volt.
Nem olyan vészesen fájdalmas, csak inkább kellemetlen maga a szitu.
Az egész egy beöntéssel kezdődött. Ha már szültél, akkor tudod, hogy milyen.
Aztán kaptam valamit, amitől kicsit bódult lettem, de végig magamnál voltam.
Maga a tükrözés az rohadt kellemetlen, ahogy matatnak, meg huzogatják a damilt benned, de nem fájdalmas.
Na, meg ha nem volt teljesen alapos a beöntés, akkor annak a nyoma is ott marad alattad. :)
A hatása gyorsan elmúlik. A bódultság 1 órán belül. Az első nagydolognál a vécén lehet, hogy kicsit kellemetlen lesz, mikor ott megy végig a "matéria", ahol összekaristoltak.
Szumma szumárom, inkább még egy ilyen, mint egy gyomortükrözés. Lehet, hogy az "tisztább" és gyorsabb, de ott többen is jajgattak, meg öklendeztek...
2x volt gyomor nem volt semmi problémám.(hál isten)
Általában a vastagbéltükrözés szokott rossz lenni infóim alapján.
Ezen is átestem már egy alkalommal:
Kérjetek bóditást,mert fájdalmas lehet nélküle. (a feltétel : kisérőt kell vinned,és aznap nem vezethetsz)
Én is kértem,azt mondták hogy majd meglátjuk hogy viselem,és majd akkor. (persze hogy kértem,be voltam rezelve,előttem egy szegény kis hölgy jajgatását halgattuk a folyosón)
Hogy biztatót is mondjak:"vannak még csodák! "Nem fájt,bóditó nem kellett,10 perc alatt kész volt,a vékonybélig felmentek,pedig nem vagyok kövér sem(180cm és 77kg férfi)
Jól ki kell tisztitani a beleket : vasárnap 13 órától hétfő estig már csak főtt krumplit ettem,kedden 12-ig már csak tejet (de szűrt húsleves is mehet),ezután hashajtás szerda reggelig, és szerdán 10 kor dugták a csövet . A hashajtás alatt - orvos javasolta - szűrt húsleves,szűrt almalé,és szőlőcukor is mehet. Nem volt gáz a hashajtás, Picoprep -el lett csinálva,és semmi kellemetlent nem éreztem itt sem.
És a hasat lazán tartani a vizsgálat alatt.
Képzeljétek,augusztus eleje óta paráztam emiatt,de a jóistenke úgy látszik rámmosolygott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!