Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A prostiknak miért van protekc...

A prostiknak miért van protekciójuk az egészségügyben?

Figyelt kérdés
Előttem volt egy csaj akit ismerek régebbről és tudom, hogy prostiként ténykedik, amellet dekoratív is a megjelenése,stb. A doki minden vizsgálatnál előre sorolta és úgy bánt vele mint egy hímestojással. Lehet, hogy fizetett neki a csaj, vagy valami más természetbelei juttatást nyújtott neki, vagy csak alapjában ilyen tróger az egészségügy, hogy ha meglátnak egy átlagán csinosabb csajt, akkor mindenben előrébb sorolják?

2019. dec. 15. 03:19
1 2
 11/16 anonim válasza:
A fideszesek tényleg virtuális valóságban élnek.
2019. dec. 15. 11:42
 12/16 mindentudó99 ***** válasza:
58%
Nem izgat. Mintha nem több évtizedes szokás lenne. Szülésért is fizet mindenki pesig ingyenes.
2019. dec. 15. 11:45
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

"Nem izgat."

Látod, ezért tart itt az egészségügy.

"Mintha nem több évtizedes szokás lenne."

Látod, ezért tart itt az ország, mert több évtizedes szokás a lopás és a korrupció! És szinte senkit sem izgat!

"Szülésért is fizet mindenki pesig ingyenes."

Itt is lehet magánorvost fogadni, aki előre közli (és publikus), hogy mennyi egy vizit és a szülés levezetése. Nem utólag nyomkodod a kezébe a borítékot és nézegeted az arckifejezését, hogy beletaláltál-e (hánynom kell!!!), miközben a doki feketén milliókat keres (korrupció, adócsalás, stb).

2019. dec. 15. 12:55
 14/16 anonim válasza:
Semmitsetudó fideszes még nem használta a magyar eü-t, 3-4 hónapos időpont + 1 nap várakozás. Ez az átlag.
2019. dec. 15. 13:09
 15/16 mindentudó99 ***** válasza:
Miért ne használnám? 10 ből 9 szer tb alapon megyek. Néha van olyan labor vizsgàlat amit nem tudnak tb alapon megcsinàlni azt kénytelen az ember magánban elintézni . Ennyi. Adócsalás vagy nem az emberek jó része tömködi a pénzt az orvosnak műtétek alkalmával is. Ezért is én vagyok a hibás?
2019. dec. 15. 13:48
 16/16 Ypszilon1980 ***** válasza:

Valamit biztos nyújt a csaj a dokinak, de azért ne rugaszkodjunk el annyira, hogy a kérdés szerint minden prostinak alapból protekciójuk lenne.

A hálapénz nem jó dolog, az oké, és nyilván a kevés pénz miatt elfogadják az orvosok, de ha megemelik a fizetésüket, akkor is el fogják fogadni, viszont ez alapján egy egészségügyi szakdolgozónak is kellene adni, miért mindig csak a doki kap 10-20-50 stb. ezret?

Az szerintem teljesen alap emberi gondolkodásmód, hogy amiben előnyt tud kiharcolni, azt kifogja és nem fogja érdekelni, hogy ha más kárára megy. A bibi akkor lenne, ha 30-an várakoznak, de abból pl. 20 ad a dokinak, akkor mi a sorrend?

2019. dec. 17. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!