Dohányosok, ti hogy tudtok abban a tudatban szívni, hogy akár tüdőrákot is kaphattok?
Sok cigis haverom úgy van vele, hogy "valamiben meg kell dögleni", vagy csak egyszerűen nem hiszik el (nem akarják elhinni), hogy bármilyen betegséget is okoz a cigi.
A cigi a fiatalok körében menő, aki ennek az ellentétjét
állítja, hazudik!
Vannak persze olyan társaságok ahol "ciki a cigi", de ritka.
Az én munkahelyemen is pár embertől eltekintve mindenki dohányzik. (ez kb 50 fő, és asszem 3-an vagyunk akik nem cigiznek)
Ez egy szenvedélybetegség.Nem gondolnak arra,h milyen következménye lehet,mivel aki kábszerezik se gondol arra,hova is jut..a pillanatnyi "megnyugvás",jóérzet a lényeg...
Igazából soa nem értettem meg őket,én totál jól megvagyok mindenféle mesterséges stimulálószerek nélkül,élem életem,és eszembe se jut pl. rágyújtani.
A párom dohányzik,reggel majd megfullad, ugy köhög,ideges, ha fogytán a cigije,és ugy tűnik, nagy ívben le...ja,hogy mit okoz a dohányzás.
Azt hiszem, sose fogom megérteni ezt...(bocs az OFF-ért)
egy NEMDOHÁNYOS
Nem hisszük el hogy ez velünk megtörténhet.Különben is ha minden cigikor ezen járt volna az eszünk már a diliházban lennénk.
Egy exdohányos!
10:16
Az utca levegője mellé az illető még rásegít plusszban magára egy kis méreggel.
Talán az optimális az lenne, ha már mérgező világban élünk,lehetőség szerint csökkentsük a rizikótényezőket.
Sosem cigiztem, de úgy tudom, hallom hogy pl. azzal nyugtatják magukat, hogy hányan vannak tüdőrákosok akik nem szívták és hány bagósnak semmi baja sincs.
Akinek szerencséje van, arra hat a Churchill-effektus:
"A hosszú élet titka: whisky, szivar és semmi sport!" – Winston Churchill (91 évig élt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!