A puha dobozos cigit hogy kell "rendesen" felbontani?
Figyelt kérdés
Én mindig csak simán feltéptem a tetejénél, de másoknál láttam hogy csak a tetejének az egyik oldalán volt kibonta azt hogy kell?2010. júl. 10. 00:35
1/2 anonim válasza:
a zárjegynek a két oldalán kilóg a csomagolás és ahol jobban kilóg, ott elkezded feltépni. szépen körbe és kész, vigyázz hogy a zárjegy ne szakadjon el.
2/2 anonim válasza:
fóliát leszeded
és utána az alufólia sarkát letépkeded a zárjegy mellett, ha ügyes vagy akkor egy mozdulattal lelehet tépni, kivenni nem tudom h tudod-e h hogy kell de úgy szokás h alulról megpöckölöd egyik újadal és előbújik 1-2 szál.
régen én is munkáscigit szívtam (barna sofi) azóta már leszoktam, nem akarlak lebeszélni róla de ha belegondolsz semmi értelme egyre drágább és a légzőszerveidnek se használ.
Én azért szoktam le mert volt olyan buli amikor elszívtam 2-3 doboz cigiz egy este és másnap alig kaptam levegőt meg a melkasom is mélyebb levegővételnél szúrt, am addig szerintem akinek lessz pénze rá és nem lessz semmi baja tőle addig úgyse fog leálni róla max ha van egy kis esze:D
Boccs h ezt így leírtam:D
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!