Melyik a károsabb aki kő keményen fogyókúrázik és cigizik mellé vagy az aki rendesen eszik és heroinozik mellé?
én fogyózom nagyon keményen és cigizek is mellé mert nem tudom letenni azért kérdem hogy még így is egézségesebben élek e mint például a heroin függők?
tudom hülye kérdés de ez van...
Hat és fél milliárd ember él a Földön.
Egy biztosan van köztük, aki nálad is egészségtelenebb életmódot folytat.
Remélem, ez megnyugtatott!
Összehasonlíthatatlan.
Eleve a heroinosok nem nagyon esznek, ha mégis, akkor is leginkább pépeset (joghurt) és édességeket. Ezért nincsen kövér heroinos, nem létezik. Ebből iszonyat nehéz felépülni, keveseknek sikerül, gyakran évek alatt, és annak is maradhatnak nyomai (kihullott fogak pl).
Aki kőkeményen fogyózik és dohányzik, az meg anorexiás, amiből a heroinhoz képest gyerekjáték felépülni (de rohadt nehéz az is), és általában 100%-os a gyógyulás, nem maradnak szövődmények.
A dohányzás meg nem mérvadó, sok millió élő ember dohányzik, lassan és nem biztosan öl, a hernyóhoz és az éhezéshez képest szinte semmi.
Remélem érthetőre sikerült, nem tudok rendesen koncentrálni ettől a hőségtől. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!