Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Melyik a károsabb aki kő...

Melyik a károsabb aki kő keményen fogyókúrázik és cigizik mellé vagy az aki rendesen eszik és heroinozik mellé?

Figyelt kérdés
kő kemény fogyókúra alatt azt értem hogy éhes de nem hal meg mert a napi minimális kaját megkapja és cigizik mellé
2011. júl. 4. 19:01
 1/5 A kérdező kommentje:

én fogyózom nagyon keményen és cigizek is mellé mert nem tudom letenni azért kérdem hogy még így is egézségesebben élek e mint például a heroin függők?

tudom hülye kérdés de ez van...

2011. júl. 4. 19:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Hat és fél milliárd ember él a Földön.

Egy biztosan van köztük, aki nálad is egészségtelenebb életmódot folytat.

Remélem, ez megnyugtatott!

2011. júl. 4. 19:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Nézd.. a heroin egy drog. tönkreteszi a szervezeted, ha keményen nyomod akkor szinte mindegy hogy rendesen táplálkozol-e vagy sem.. mert úgyis belehalsz.. Ha meg kő keményen fogyózol és koplalsz akkor majd hamarosan visszahízol (ha mondjuk a napi minimális tápanyag helyet inkább rendszeresen táplálkoznál és kő keményen sportolnál, akkor sokkal hatásosabb lenne) most biztos arra gondolsz h cigi mellett nem könnyű sportolni. hát tényleg nem, de megoldható /én is dohányzom és majd kiköpöm a tüdőm futás közben. mégis eljárok futni. nem ez a legegészségesebb, de sokkal hatásosabb mint a koplalás.. Huh. és igen elég idióta kérdés. nem viszonyítható a kettő egymáshoz. de ha ez boldoggá tesz, egy heroinista sokkal károsabban él,mint te :)
2011. júl. 6. 00:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Összehasonlíthatatlan.

Eleve a heroinosok nem nagyon esznek, ha mégis, akkor is leginkább pépeset (joghurt) és édességeket. Ezért nincsen kövér heroinos, nem létezik. Ebből iszonyat nehéz felépülni, keveseknek sikerül, gyakran évek alatt, és annak is maradhatnak nyomai (kihullott fogak pl).

Aki kőkeményen fogyózik és dohányzik, az meg anorexiás, amiből a heroinhoz képest gyerekjáték felépülni (de rohadt nehéz az is), és általában 100%-os a gyógyulás, nem maradnak szövődmények.

A dohányzás meg nem mérvadó, sok millió élő ember dohányzik, lassan és nem biztosan öl, a hernyóhoz és az éhezéshez képest szinte semmi.

Remélem érthetőre sikerült, nem tudok rendesen koncentrálni ettől a hőségtől. :D

2011. júl. 10. 16:46
 5/5 Power23 válasza:
A heroinosok nem esznek? :-) 1 évig nyomtam sajna, magamtól álltam ra és magamtól szoktam le. És bazi sokat ettem meg a haverjaim is. Csak olyan kemény drog ami ki szívja belőled a tápanyagot es akármennyire eszel csak fogysz. Meg ha túl nagy a flash akkor kihanysz mindent. A hernyósok csak 3 hónap után kezdenek el fogyni, addig a bőr is kisimul, a tré csak akkor következik be mikor a 3. Hónap után a szervezet tolerálja a cuccot es egyre több kell ... En sok hernyost ismerek állandóan azon járt az eszünk mit együnk :-) Nah meg az édességek ... Tudni kell rólam 8 eve nem lehet megetetni velem egy csokit sem, de abban az 1 évben halálra zabaltam magam celebrity csokikkal meg mindennel. Így okoz a hernyo cukorbetegseget is. De Isten segített 3 szor kiléptem a függőségbol, pont azért mert mar nem volt meg a Flash, az érzés ... A hernyóról csak ugy szokhatsz le ha vagy megunod vagy ér egy olyan trauma az életedben hogy majdnem meghalsz es utána megtanulod megbecsülni az életed, az en esetemben ez a kórház volt bevittek amfetamin mérgezés miatt lsd vel... Szép mi :-) Azt mondom hogy a sok szar fogyókúra tönkretesz hanytatod majd magad/ de Isten ments/ odáig eljuss.. A fogyokurasok csak magukkal vannak elfoglalva úgymond depressziós eletunt emberek, és meg a herkasokrol mjak hogy depressziosok :-) nem azok csak élvezik az életet... De mindenesetre én elvezkedtem egy kicsit teso, okos voltam es abbahagytam, Nah meg erős. Hagyd abba azt a szar fogyokurat es hallgass az előző tanácsokra inkább csak egészségesen dietazz minthogy magadat ugy lerombold... Szép lassú halál a testednek lassabb mint a hernyó tesókám...
2013. okt. 27. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!