A barátom elég rendesen szív. Mit tehetnék?
ez elég nehéz dolog...amíg magától nem lép a helyes útra,addig sok mindent nem tudsz tenni. Lány létemre ugyan azt csináltam amit a barátod ( lehet elítélni) és tudom min megy keresztül. Neki így jó és amíg nem gondolja úgy, hogy ezt nem kellene (saját példámat felhozva nem éri egy nagyobb trauma drog miatt) semmit sem tudsz tenni. Ő már függő és beszélgetéssel kevés az esély, hogy elérj valamit is ( nem 0, de kevés).
Ha beszélsz vele erről, mondd el neki amit gondolsz, de ne állítsd választás elé ( vagy én vagy a fű), mert lehetséges, hogy olyan választ kapsz amire nem számítanál. Ha érzi, hogy szereted, hogy fontos neked, bízhat benned és félted hosszas munkával ( állandó figyelmeztetés,vagy csak a téma felhozásával) is érhetsz el legrosszabb esetben is minimális változást.
sok sikert.
köszönöm a válaszokat..
utlosonak..: már belefáradtam az állando figyelésbe..de lehet választania kellesz.. vagy nemtudom mer én nem azt mondom hogy ne szívjon... csak mértékkel.. meg havi egyszer kétszer..nem heti:|
Apám meg minden nap vagy 4-5 mg benzodiazepinnel a szervezetében bambulja a tv-t... Xanax függő. Most akkor hanyagoljam a saját apámat? Heti 2-3 alkalom egyáltalán nem sok, kicsi vagy te még hozzá hogy megérts ilyen dolgokat fél kézzel még anyuci szoknyájába kapaszkodsz, nem illetek egymáshoz.
Hanyagold. Vagy próbáld ki te is, ennyi.
00:03 vagyok, amúgy 24/L, ha valakinek ez számít...
Igen, kedves válaszoló! Édesapádat hanyagold valamilyen szinten! Persze szeretni kell, mert a szülőd, de nem majomszeretettel! Igen is legyenek fentartásaid és véleményed a dologról. Az anyám gyógyszerfüggő (Xanax, Frontin, plusz a saját bogyói), az öcsém füves, és SZERETEM ŐKET, DE!! GYŰLÖLÖM, AMIT CSINÁLNAK és mélységesen elítélem. Presze tartjuk a kapcsolatot, de semmi jópfizás... Mindenki tudja a családba, mi a véleményem: drogosból ember nem lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!