Ha valaki először szív cigit, mért szédül? Mikorra múlik ez el?
Figyelt kérdés
Pl én úgy érzem 1 szál után mitha a föld húzna le, és le kell ülnöm, ez mért van? Vagy csak nekem van ilyen? :o
Amúgy csak ritkán cigizek de akkor nem tudok egész szálat elszívni csak felet...
2011. okt. 28. 15:00
1/7 anonim válasza:
Mert nincs hozzá szokva a szervezeted és a füsttel mérgezed magad, de ha napi több szálat szívnál el már nem éreznéd, viszont ha tartanál 2-3 nap szünetet ismét éreznéd ezt. És nem mindegy hogy milyen erősségű cigit szívsz. Szerintem még most hagyd abba mielőtt rá nem szoksz, mert utána aztán nehéz lesz.
2/7 A kérdező kommentje:
Hát 2-3 hetente szoktam szívni...ez fura de azért főleg mert tetszik h berekedek egy kicsit utána és ének közbe tök jól hangzik :D Van valami amitől rekedt lehet még a hangom? Ha már itt tartunk?:D
2011. okt. 28. 15:27
3/7 anonim válasza:
istenem. én erős dohányos vagyok, de azt mondom te még ennyit se cigizz... annyira tipikus vagy
4/7 anonim válasza:
Én csak a reggeli elsőnél szédülök be. Ha 2-3 napig nem cigizek, akkor nagyon beszédülök, elzsibbadnak a végtagjaim ahogy áramlik szét a nikotin:D imádom azt az érzést:) Amúgy piros marlborot szívok, nem egy gyenge cigi, de néha megkívánom a jó öreg goldengatet szűrő nélkül, na az odab*sz:D
5/7 A kérdező kommentje:
hehe :D
tipikus vagyok? miben? :)
Kedves egyedülálló 'erős dohányos':D
2011. okt. 30. 16:31
6/7 anonim válasza:
nem méltatlak normális válaszra, ne haragudj :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!