Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan kell letüdőzni a...

Hogyan kell letüdőzni a cigit? Szóval hogyan kell rendesen dohányozni?

Figyelt kérdés
Kezdő dohányos vagyok.
2011. márc. 21. 00:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
38%
kicsi vagy még,hagyd a francba.
2011. márc. 21. 00:52
 2/18 anonim ***** válasza:
28%
Megkérdezhetem, hogy mi a jó büdös francért akarsz rászokni? Cigi nélkül is lehetsz menő a suliban, sőt.
2011. márc. 21. 00:56
 3/18 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdésem.
2011. márc. 21. 01:10
 4/18 anonim ***** válasza:
23%
Olyan mélyre szívod a füstöt, mintha sóhajtanál egy óriásit, és lenntartod, egészen, amíg el nem kezdesz fuldokolni. Ha sikerült, és annyiszor kényszeríted magad erre a fuldoklásra, hogy már egészen megszokod, és bemeséled magadnak, milyen jó is ez, na akkor üdv a biztos úton tüdőrák felé haladók klubbjában.
2011. márc. 21. 01:13
 5/18 A kérdező kommentje:
Komolyan olyan nehéz lenne rendesen válaszolni?
2011. márc. 21. 01:17
 6/18 anonim ***** válasza:
41%
Figyelj! Szerdán megyek kemoterápiára, Megszeretnélek kérni h kisérjél el.Ott majd közben elmondom. Nem leszünk sokan csak akikkel kezdtem, márcsak hárman vagyunk élők.Csak azért kéne eljönnöd h egy kicsit segítenél,felkelni haza kisérni. Nem akarok ott megdögleni. Inkább itthon hánynék, fosnék. Tudod szeretném megkimélni a családomat már ezektől a láványtól.Hallgatták a sok sok krákogos köhögésemet. a sípoló levegővételemet,a verítékben uszó 48kg testemet.Gyere sgíts! Hozzad a cigidet. Várlak!!!
2011. márc. 21. 01:39
 7/18 anonim ***** válasza:
94%

Egyszerű 2-szer kell levegőt venni. Először beleszívsz a cigibe, aztán benntartod a szájüregedben a füstöt, tehát nem fújod ki amit beszívtál első légvételnél levegőt aztán még veszel rá levegőt, amit igyekszel mélyre szívni. Ennyi.

kioktatni nem foglak, felesleges. különben is, amíg nem próbálod ki, úgyse győz meg senki hogy szar. Lehet utána se.

2011. márc. 21. 01:47
 8/18 anonim ***** válasza:
28%

Sehogy, mert normális eladó nem fog téged a tizenpáréves koroddal kiszolgálni.

Anyád tudja, hogy bagózni akarsz? Honnan van rá egyáltalán pénzed? Kilopod a szüleid pénztárcájából?

2011. márc. 21. 09:55
 9/18 anonim ***** válasza:
65%
utolsó, én megtudom venni magamnak, pedig fiatal korú vagyok...-,-"
2011. márc. 21. 15:58
 10/18 anonim ***** válasza:
15%
Utolsónak pedig gratulálok! Remélem egy 14 éves csitri vagy, légy hát büszke magadra, hogy te ilyen MENŐ vagy!
2011. márc. 21. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!