Hogyan kell letüdőzni a cigit? Szóval hogyan kell rendesen dohányozni?
01:47-es vagyok
Ha én lettem volna a 14 éves csitri akinek gratulálsz, kösz
19 vagyok, és nem dohányzom, ott volt az is, hogy a cigi szar dolog, de amíg nem próbálja ki rendesen, addig erre úgyse jön rá. Én kipróbáltam. Azóta se gyújtottam rá, nem jött be a dolog. Az meg hogy megmondtam neki, hogy hogy csinálja, hát istenem, ha nem tőlem tudja meg akkor mástól. Amúgy nekem is addig jött be míg el nem magyarázták, hogy kell eltüdőzni, előtte csak hittem hogy letüdőztem és milyen vagány vagyok, meg mennyire tetszik. Aztán rájöttem, hogy rendesen letüdőzve rohadtul nem tetszik.
énis rászoktam mikor 14 éves voltam, nem azért mert úgy gondoltam menő, hanem jó kis társalgási szünetre való hivatkozás volt. az is maradt 5 évig. nem bírtam felmászni 10 lépcsőfokot mert már az ájulás kerülgetett, állandóan ez a visszataszító bűz ami belőlem áradt pedig milyen szép is vagyok. úgyhogy most leszoktam. SZOPÁS AZ EGÉSZ. és minél többet szívsz, annál többet fogsz szopni vele.
viszont ezek a tapaszok marhajók <3
loool. értelmes beszélgetés kerekedett :D
az értelmes választ küldőknek köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!