Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan kell letüdőzni a...

Hogyan kell letüdőzni a cigit? Szóval hogyan kell rendesen dohányozni?

Figyelt kérdés
Kezdő dohányos vagyok.
2011. márc. 21. 00:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
39%

01:47-es vagyok

Ha én lettem volna a 14 éves csitri akinek gratulálsz, kösz

19 vagyok, és nem dohányzom, ott volt az is, hogy a cigi szar dolog, de amíg nem próbálja ki rendesen, addig erre úgyse jön rá. Én kipróbáltam. Azóta se gyújtottam rá, nem jött be a dolog. Az meg hogy megmondtam neki, hogy hogy csinálja, hát istenem, ha nem tőlem tudja meg akkor mástól. Amúgy nekem is addig jött be míg el nem magyarázták, hogy kell eltüdőzni, előtte csak hittem hogy letüdőztem és milyen vagány vagyok, meg mennyire tetszik. Aztán rájöttem, hogy rendesen letüdőzve rohadtul nem tetszik.

2011. márc. 21. 21:29
 12/18 anonim ***** válasza:
36%
Valószínűleg ez nekem szólt, fiú vagyok, 15 éves, sokkal többnek nézek ki, és ezerszer érettebb felfogással rendelkezek, mint sok felnőtt, én döntésm, én életem.
2011. márc. 22. 19:20
 13/18 anonim ***** válasza:
17%
Jajjj, ez annyira sz*r szöveg, ez az "én fejlettebb/érettebb vagyok a koromnál", hogy már a könyökömön jön ki.
2011. márc. 22. 19:38
 14/18 anonim ***** válasza:
45%

énis rászoktam mikor 14 éves voltam, nem azért mert úgy gondoltam menő, hanem jó kis társalgási szünetre való hivatkozás volt. az is maradt 5 évig. nem bírtam felmászni 10 lépcsőfokot mert már az ájulás kerülgetett, állandóan ez a visszataszító bűz ami belőlem áradt pedig milyen szép is vagyok. úgyhogy most leszoktam. SZOPÁS AZ EGÉSZ. és minél többet szívsz, annál többet fogsz szopni vele.

viszont ezek a tapaszok marhajók <3

2011. márc. 22. 20:04
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Ó Istenem, az érett és fejlett 15 éves összespórolta magának az aputól kapott zsebpénzből a bagóra valót, mert az olyan menő dolog és amúgy is így tartozik a bandához. Nyilván önálló keresettel és egzisztenciával rendelkezel. Apa és anya tud már róla?
2011. márc. 26. 10:04
 16/18 A kérdező kommentje:

loool. értelmes beszélgetés kerekedett :D

az értelmes választ küldőknek köszönöm!

2011. márc. 26. 16:30
 17/18 anonim ***** válasza:
Nyelveddel vákuumot csinálsz, így "betöltöd" a szádba a füstöt, majd levegőt veszel, ekkor lemegy tüdőre. Így annyit "porciózol" ki magadnak belőle, amennyi még nem (nagyon) kellemetlen.
2011. márc. 29. 14:33
 18/18 anonim ***** válasza:
A dohányzás szerintem sem jó, de inkább a kérdésre válaszolok. Szívj bele egyet a cigibe, és utána szívj rá egy kis levegőt. Utána meg fújd ki. Nem annyira nagy kunszt
2018. szept. 16. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!