Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan tudnék leszokni a...

Hogyan tudnék leszokni a cigiről? 19F

Figyelt kérdés

Én hülye 14 évesen kezdetem el cigizni, nagyon szeretek cigizni, de már kezd elegem lenni abból hogy állandóan cigiznem kell. Le szeretnék szokni, de nem tudok. Napi 12-15 szálat szívok. Tehát 1-1.5 óránként. Ha 1.5 órán keresztül nem cigizik már nagyon kezd hiányozni, ha húzom az időt akkor 3 óra után már nagyon rossz. Sosem gondoltam volna hogy ennyire nehéz lesz abbahagyni. Reggelente is az az első dolgom hogy cigizzek.

Gondolkoztam az e cigin, de az szerintem csak rosszabb lenne, mert az állandóan a kezemben van és jóval több nikotint vinnék be, és mégjobban függő lennék.

Hogyan szokjak le?

Sportolok, olyankor utána nem kívánom annyira, akkor 4 óra kihagyással sem hiányzik annyira.

Légyszi segítesetek!

Szerintetek ennyi cigizéstől lehet már bajom? 5 éve cigizem, most 19 vagyok. 14-16 éves korom között, napi 5-8 szálat szívtam el, 16-19 között 12-15 szálat.

2019. jún. 8. 11:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is ennyit szívok 1 nap. Szerintem akarat kérdése. Ha valaki tényleg le akarja rakni, akkor le is tudja. Ez nem olyan, mint alkoholistáknál, hogy egyszercsak lerakják és leállnak a szerveik.
2019. jún. 8. 16:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Hidd el, hogy megtudod csinálni.
2019. jún. 8. 17:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Allen Carr: Rövid úton leszokni a dohányzásról

Olvasd el,tényleg segít.

2019. jún. 8. 21:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha elhatároztad, hogy tényleg meg akarod csinálni, akkor olvass utána neten, le van írva, hogy mik a leszokás különböző fázisai.

Nem árt, ha több, számodra nyomós indokot találsz, amiért meg akarod csinálni.Ezeket ismételgesd magadnak, mikor úgy érzed, jó lenne rágyújtani.

Amennyire lehet,egy darabig kerüld azokat a helyzeteket, amikor rá szoktál gyújtani.

Ezen kívül szerintem hasznos az elején a nikotintapasz, mert nem fogod a falat kaparni a nikotin hiány miatt.

2019. jún. 10. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!