Hogyan tudnék leszokni a cigiről? 19F
Én hülye 14 évesen kezdetem el cigizni, nagyon szeretek cigizni, de már kezd elegem lenni abból hogy állandóan cigiznem kell. Le szeretnék szokni, de nem tudok. Napi 12-15 szálat szívok. Tehát 1-1.5 óránként. Ha 1.5 órán keresztül nem cigizik már nagyon kezd hiányozni, ha húzom az időt akkor 3 óra után már nagyon rossz. Sosem gondoltam volna hogy ennyire nehéz lesz abbahagyni. Reggelente is az az első dolgom hogy cigizzek.
Gondolkoztam az e cigin, de az szerintem csak rosszabb lenne, mert az állandóan a kezemben van és jóval több nikotint vinnék be, és mégjobban függő lennék.
Hogyan szokjak le?
Sportolok, olyankor utána nem kívánom annyira, akkor 4 óra kihagyással sem hiányzik annyira.
Légyszi segítesetek!
Szerintetek ennyi cigizéstől lehet már bajom? 5 éve cigizem, most 19 vagyok. 14-16 éves korom között, napi 5-8 szálat szívtam el, 16-19 között 12-15 szálat.
Allen Carr: Rövid úton leszokni a dohányzásról
Olvasd el,tényleg segít.
Ha elhatároztad, hogy tényleg meg akarod csinálni, akkor olvass utána neten, le van írva, hogy mik a leszokás különböző fázisai.
Nem árt, ha több, számodra nyomós indokot találsz, amiért meg akarod csinálni.Ezeket ismételgesd magadnak, mikor úgy érzed, jó lenne rágyújtani.
Amennyire lehet,egy darabig kerüld azokat a helyzeteket, amikor rá szoktál gyújtani.
Ezen kívül szerintem hasznos az elején a nikotintapasz, mert nem fogod a falat kaparni a nikotin hiány miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!