Hogyan tudnék leszokni a cigiről?
Figyelt kérdés
Még 10.-es voltam gyakorlatra jartunk és kijártunk minden délben a boltba és hát addig meddig míg a többiek unszolására rágyújtottam én is és megszokássá vált. Otthon nem cigiztem mert anyámék nem engedték. És nem is hiányzott csak amikor elindultam az iskolába most 22 éves vagyok napi 10-12 szálat szívok de ez már a csökkentett adag mert másfél doboz volt eddig ami elment. Szeretnék eljárni edzeni, sportosabban élni mielőtt nem cigiztem jártam terembe és saját testsúlyos edzést is csináltam Most ott tartok, hogy 60 kg vagyok alig eszek ma reggel álltam rá a mérlegre és megint 3 kg minusz mert legutóbb 63 voltam. Szerintetek mit tegyek, hogy sikerüljön lerakni?2019. ápr. 30. 09:50
1/5 anonim válasza:
Sportolj, táplálkozz egészségesebben.
2/5 anonim válasza:
Vannak tapaszok, meg hasonló dolgok, amik segíthetnék. Vagy mondjuk 1-2 hetente csökkentsd le az adagodat 1 szállal. Van akinek az a legjobb, hogy egyik nap elhatározza, hogy többet nem szív el és kész, de szerintem a te esetedben ez túl sok lenne. Esetleg helyette törögess valamilyen magokat(pl napraforgó magot), hogy ezzel kiváltsd a cigit.
3/5 anonim válasza:
Azért váltsd ki valamivel, mert amúgy egy idő után full depis leszel a hiányától(számíts rá, hogy egy kicsit mindenk~ppen az leszel)
4/5 anonim válasza:
Allen Carr: Rövid úton leszokni a dohányzásról
Olvasd el
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!