Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szakítanátok valakivel csak...

Szakítanátok valakivel csak azért mert cigizik?

Figyelt kérdés
Már 1 éve hogy együtt vagyunk a párommal de egy dolog van amit én nem tudok elfogadni benne az pedig a dohányzás. Szeretem még mindig őt de leszokni nem akar arról a rohadt cigiről én meg elfogadni nem tudom SOHA. Nem tudom mit tegyek nem bírom már tovább. Azt hittem majd idővel miattam leteszi a cigit de sajnos nem történt meg. Próbálta de nem ment neki azt mondta. Én viszont látom hogy nem is akarja igazán letenni. Undorodom a cigitől meg attól is aki szívja és ez az érzés erősebb nálam. Már azon gondolkodom hogy szabaduljak ki ebből a kapcsolatból pedig szeretem a páromat de a cigit nem fogadom el. Mit tennétek a helyembe ezért elhagynátok?
2019. máj. 20. 05:34
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
20 as pl az alkohol arról már egy jó ideje sikerült lemondania vagyis még csak 1 hónapja,hogy nem iszik egy kortyot sem. Még fiatal 24 éves és nagyon egészségtelen életmódot folytat ez a baj. Szerencsére amikor cigizik mindig kimegy az udvarra szóval nem fújja rám a füstöt ő nem olyan de a tudat akkor is bennem van,hogy szívja és nem fogja letenni soha senki kedvéért sem. De azt bírom mikor szóba kerül a cigi szinte lekapja a fejemet fennhangon hangosan beszél és mondja a magáét. Ölne a cigiért már ezt is észrevettem sőt be is vallotta,hogy függő. Azért 12 év csak 12 év nem kevés idő. De legalább most már tudom,hogy nem akar lemondani róla.
2019. máj. 22. 07:45
 22/24 A kérdező kommentje:
Azért egy kicsit rosszul esik nekem,hogy még én vagyok a rossz mert azt akarom,hogy szokjon le a cigiről nem csak magamért akarom hanem miatta is őt is nézem,hogy ne legyen tőle beteg. Most még persze könnyen beszél mert fiatal és nincs semmi baja meg menő a dohányzás számára de majd később úgyis ráfog jönni,hogy nekem volt igazam de akkor már késő lesz. Őt nem érdekli az egészsége azt is mondta nekem hát akkor engem sem fog érdekelni azt csinál magával amit akar. De a cigit úgysem fogadom el SOHA. Tudom főleg én vagyok a hibás,hogy olyannal álltam szóba aki cigizik de meg is bántam milliószor.
2019. máj. 22. 08:05
 23/24 anonim ***** válasza:

"20 as pl az alkohol arról már egy jó ideje sikerült lemondania vagyis még csak 1 hónapja,hogy nem iszik egy kortyot sem. Még fiatal 24 éves és nagyon egészségtelen életmódot folytat ez a baj. Szerencsére amikor cigizik mindig kimegy az udvarra szóval nem fújja rám a füstöt ő nem olyan de a tudat akkor is bennem van,hogy szívja és nem fogja letenni soha senki kedvéért sem. De azt bírom mikor szóba kerül a cigi szinte lekapja a fejemet fennhangon hangosan beszél és mondja a magáét. Ölne a cigiért már ezt is észrevettem sőt be is vallotta,hogy függő. Azért 12 év csak 12 év nem kevés idő. De legalább most már tudom,hogy nem akar lemondani róla.

# 21/22 Időpont ma 07:45 Privát üzenet

A kérdező kommentje:

Azért egy kicsit rosszul esik nekem,hogy még én vagyok a rossz mert azt akarom,hogy szokjon le a cigiről nem csak magamért akarom hanem miatta is őt is nézem,hogy ne legyen tőle beteg. Most még persze könnyen beszél mert fiatal és nincs semmi baja meg menő a dohányzás számára de majd később úgyis ráfog jönni,hogy nekem volt igazam de akkor már késő lesz. Őt nem érdekli az egészsége azt is mondta nekem hát akkor engem sem fog érdekelni azt csinál magával amit akar. De a cigit úgysem fogadom el SOHA. Tudom főleg én vagyok a hibás,hogy olyannal álltam szóba aki cigizik de meg is bántam milliószor.

Az alkoholról meg a cigiről meg a drogokról való "lemondás" nem igazán lemondás, vagyis nemet mondás valamire - hanem csak az élet igenlése.

Egyébként is miiii? Még csak egy hónapja, hogy nem iszik? :D Tehát füstöl, mint a gyárkémény, plusz iszik is alapjáraton!

Kimegy az udvarra, aha, ismerem az ilyet... Aztán meg behozza magát az udvarról a büdös tüdejével, ruháival, hajával együtt, és még te legyél hálás, hogy nem bent bagózik, ugye?

Akinek fontosabb a cigi, az biztos, hogy nem érdemel meg téged. Ne foglalkozz vele, hogy szerinte "te vagy a rossz", meg ilyenek. Ne ő legyen az etalon, hanem ragaszkodj a saját értékrendedhez. Ne egy függőnek akarj megfelelni.

Amellett, hogy saját magad miatt is szeretnéd, ha abbahagyná, meg őmiatta is, hogy ne legyen beteg, gondolj a leendő gyerekeidre is: ha mellette maradnál, milyen példát látnának tőle a gyerekek? És egyáltalán: végigbagózná a várandósságodat is, a pici gyerek mellett is bagózna folyamatosan (ha csak az udvaron, akkor is), tehát egyfolytában ölné az egész családodat - a gyerekeid apját is beleértve persze...

Ne vádold magad. Se az nem baj, hogy te utálod a cigit (sőt!!!), se az, hogy szóba álltál vele. Csak tanulj az esetből. A más kárán, ne a sajátodon - mert ha vele maradsz, akkor az lesz a vége, hogy kénytelen leszel a saját károdon tanulni. Nagyon fiatal vagy még. Tudjál nemet mondani a hülyeségre.

2019. máj. 22. 17:47
 24/24 anonim ***** válasza:
Szerintem szakíts ,és szedj össze egy nagyon kövér nővel ,és hidd azt a kedvedért majd lefogy
2019. máj. 22. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!