Szúró fájdalom a bal mellkas terén már 2 napja, nem múlik. Mitől lehet, rákos vagyok?
Figyelt kérdés
Már hetek óta csúnyán köhögök a cigitől. Már nem is esik jól, de nem tudok leszokni, napi 10-15 szál megy el, kb 5 éve cigizek. 2 napja szúr a mellkasom és légszomjam van, azt hittem elmúlik és csak pillanatnyi állapot, de nem múlik. Emellett azóta fáradékony is vagyok, szabit is kivettem mert úgy érzem egész nap csak aludnék, olyan fáradt levert hangulatban vagyok. Rákos vagyok? Mi bajom van?2019. ápr. 7. 22:46
1/6 anonim válasza:
A dohányzásról az istenért se mondj le. Sőt, cigizz minél többet a halott embernek már nem szúr a mellkasa.
2/6 anonim válasza:
De hogy hasznosat is írjak: ez meg nem rák (valószínűleg), amiatt ráérsz majd a 30-as éveidtől kezdve aggódni.
3/6 anonim válasza:
Szerinted tud itt neked bármit is mondani bárki labor, EKG, mellkas rtg nélkül? Menj orvoshoz, és kiderül mi bajod van. És tedd le a cigit.
5/6 anonim válasza:
Menj el a tüdőgondozóba. Akár ptxed is lehet. Ami élet eszélyes állapot. Rák nem valószínű, de ha tovabb cigizel idővel arra is jó esélyed lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!